Fiskarin Laatupuu

Laadukasta erikoispuutavaraa huonekalu- ja sisustuspuusepille jo vuodesta 1993.
Aukioloajat
ma-pe 8 - 16
Osoite
Hälleforsintie 4, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)40 723 2462
Sähköposti

Laadukasta erikoispuutavaraa huonekalu- ja sisustuspuusepille jo vuodesta 1993

Fiskars Oyj aloitti oman sahaustoiminnan v. 1993 kun piti saada Fiskarsin Kiinteistöjen puisto- ja ympäristönhoidon yhteydessä vuosittain hakatuille jalopuille järkevää käyttöä. Samanaikaisesti alkoi paikkakunnalle tulla huonekalu- ja muita erikoispuutavaraa tarvitsevia ammattilaisia ja yrityksiä. Perinteisiä menettelytapoja kunnioittaen ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen, on yritykselle ajan myötä on kehittynyt vankka ammattitaito ja puualan tietämys. Toiminta siirtyi Laatupuu Oy:lle vuonna 2014. Laatu syntyy tarkkaan valituista tyvitukeista, oikea-aikaisesta sahauksesta, pitkäaikaisesta ilmakuivauksesta ja automatisoidusta konekuivauksesta.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi