Roll Outdoors – vuokraamo

Roll Outdoorsin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen ytimessä! Ryhmille ennakkovarauksella.
Aukioloajat
Avoinna ma, to & pe: 12-20, Ti-ke: suljettu, La-su: 10-18
Osoite
Kuparivasarantie 7C, Paja-aukio, 10470 FISKARS
Paja-aukio
Puhelinnumero
+358 44 4915894

VUOKRAAMO

Uusi laajentunut maastopyörävuokraamo avataan huhtikuussa 2021! Valikoimassa on Canyon Bicycles huippulaadukkaat maastopyörät ja sähköavusteiset maastopyörät monessa eri koossa.

Pyörät varataan ennakkoon varausjärjestelmän kautta.

Siirry tästä varaamaan pyörää. 

OPASTUKSET

Olitpa liikkeellä yksin tai ryhmän kanssa, oppaan kanssa saat pyöräilypäivästäsi irti paljon enemmän. Jos esim TYKY-päivä Fiskarsissa kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä: fiskars@rolloutdoors.com

REITIT

Fiskars Village Trail Center tarjoaa yli 60km maastopyöräpolkuja Fiskarissa ja lähialueilla. Fiskarsin luonto on erittäin monipuolista, järveineen ja korkeuseroineen ja se soveltuu erinoimaisesti maastopyöräilyyn. Reittejä on neljää eri tasoa vihreästä mustaan, eli jokaiselle löytyy jotakin. Yhdistämällä reittejä saat poljettavaa useammaksi päiväksi. Fiskarsin ravintolat ja hotellit palvelevat ympäri vuoden. 

Reittikartta ja reittikuvaukset: www.fiskarsvillagetrailcenter.fi

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi