Fiskars Village Trail Center BIKE SHOP/RENTAL

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamo tarjoaa laadukasta maastopyöräkalustoa Fiskars Villagen ytimessä! Ryhmille ennakkovarauksella. Avoinna jälleen kesällä 2021.
Aukioloajat
Avoinna kesällä 2021
Osoite
Kuparivasarantie, 10470 FISKARS
Paja-aukio
Sähköposti

Fiskars Village Trail Center tarjoaa yli 60km maastopyöräpolkuja Fiskarissa ja lähialueilla. Fiskarsin luonto on erittäin monipuolista, järveinenn ja korkeuseroineen ja se soveltuu erinoimaisesti maastopyöräilyyn. Reitit on rakennettu peruapolkuja ja metsäteitä hyödyntäen. Polut on rakennettu niin että niitä voi yhdistellä, jolloin polkemista riittää moneksi päiväksi. Trail Center vuokraamo on avoinna kesäkaudella. Muulloin pyöränvuokraus tapahtuu verkkokaupan kautta: https://johku.com/trailcenter/fi_FI/catalog/

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi