Fiskarsin Eläinlääkäri

Henkilökohtaista ja välittävää palvelua lemmikillesi tunnelmallisessa Fiskarsin ruukissa.
Aukioloajat
ma-pe 9-17
Osoite
Peltorivi 9, 10470 Fiskari
Puhelinnumero
+358 40 8229 994

Erikoisosaamisena pieneläinten kuten kissojen ja koirien hammas- ja suusairaudet; juurihoidot, hampaiden kirurgiset poistot, kissojen hammassyöpymät, maitohampaiden poistot, hammasröntgenkuvaukset, purentaviat, suukasvaimet ja hammaskiven puhdistus.

Myös lemmikin leikkauksetröntgenkuvaukset ja ultraäänitutkimuksetNukutukset suoritetaan turvallisessa isofluraani-happinarkoosissa.

Fiskarsin lisäksi asiakkaita käy myös Raaseporin, Hangon, Salon ja Lohjan alueelta. Tervetuloa kissat, koirat, kanit ja jyrsijät!

ell Annukka Söderblom, el.lääl.lis. – pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

Soita ja varaa aika, avoinna ma-pe 9-17, 040 8229994

Fiskarsin Eläinlääkäri | Peltorivi 9, 10470 Fiskari

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi