Fiskarsin museokauppa

Sympaattinen ja nostalginen museokauppa myy paikkakunnan historiaan liittyviä uniikkeja lahjoja ja tuliaisia sekä paikallishistoriallista kirjallisuutta. Museokaupassa on huolella valittuja vanhanajan tuotteita aina peltisestä maitokannusta perinteiseen mustekynään ja Pikku-Pässi -tuotteisiin, joissa seikkailee Fiskarsin vanha veturi.
Aukioloajat
AVOINNA: ke-su klo 11-16
Osoite
Peltorivi 13, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)45 1808111
Sähköposti

Mikäli rakastat perinteistä tunnelmaa ja vanhoja esineitä, on museokauppa ehdottomasti vierailun arvoinen. Osa tuotteista on valmistettu käsityönä Fiskarsin ruukissa ja lähiseudulla. Museokauppa sijaitsee Yläruukin Hammarbackenilla, Fiskarsin museon lipunmyynnin yhteydessä. Museokauppaan on vapaa pääsy. Jokainen ostos museokaupasta tukee Fiskarsin museon toimintaa.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi