Fiskarsin Panimon Puoti

Panimomme omasta puodista pääset tarkastelemaan panimon työskentelyä ja löydät valmistamamme juomat ja myös erikoiseriä, joita ei muualla ole saatavilla. Lisäksi myynnissä on panimomme tuoppeja, korkinavaajia, T-paitoja, juuttikasseja ja hihamerkkejä sekä alan kirjallisuutta.
Aukioloajat
Avoinna päivittäin klo 11-18
Osoite
Peltorivi 7, Peltorivi 7 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)40 938 1411

Panimomme omasta puodista pääset tarkastelemaan panimon työskentelyä ja löydät valmistamamme juomat ja myös erikoiseriä, joita ei muualla ole saatavilla. Lisäksi myynnissä on panimomme tuoppeja, korkinavaajia, T-paitoja, juuttikasseja ja hihamerkkejä sekä alan kirjallisuutta.

Erikoisuutena on omasta oluestamme valmistettu olutetikka. Tumma ja pehmeän maltainen etikka sopii hienosti sellaisenaan salaatteihin ja tietenkin fish & chipseille sekä esimerkiksi juustojen kanssa. Se on erinomainen lisä myös marinadeihin.

Panimon puodista myös yritykset voivat ostaa ja tilata juhliinsa juomat. Järjestämme myös tilauksesta panimokierroksia ryhmille. Ryhmätiedustelut: Jenni Danielsson p. +358 45 857 4555 jenni@fiskarsinpanimo.fi