Humina Design Shop

Humina Design Shopin hyllyiltä löydät kaikkea ihanaa kauniiseen arkeen: suomalaisia design- ja käsityöesineitä sekä valikoituja vintage-aarteita.
Aukioloajat
ke-la 11-17, su 12-16
Osoite
Kasarmi 1852, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
040 702 8364

Humina Design Shopin hyllyiltä löydät kaikkea ihanaa kauniiseen arkeen: suomalaisia design- ja käsityöesineitä sekä valikoituja vintage-aarteita. Valitsetko karhean kaunista Tuiasin keramiikkaa vai graafista Vaja Finlandin muotoilua? Käsitöihin löydät suomalaista villalankaa Tukuwoolilta ja käsintehty Koskenpään Herkkusuklaa on parasta herkutteluun. A Cyborg Kittyn käsityönä painetut ja sidotut muistivihot ovat upeaa Fiskarsilaista käsityötä. Nämä ja paljon muuta, kaikkea sitä mitä on #kaunisarki – Huminasta.

Humina Design Shop sijaitsee Fiskars ruukin sydämessä, Kasarmi 1852-rakennuksessa, Fiskarsintie 360.

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi