JALO

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella, Vanhassa Navetassa upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja vihki-ja kihlasormusvalikoima.
Aukioloajat
Avoinna: ke-su klo 11-17
Linkkejä
Osoite
Vanha Navetta, Isidorintie, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)40 557 6313

Timo Mustajärvi, seppä kutsumustyössä

Veistosmaiset korut ovat Timo Mustajärven haaste ja kutsumus. Timo Mustajärvi työskentelee omassa Jalo-yrityksessään Fiskarsin ruukissa. Hänellä on lyhyt työmatka, sillä hän asuu sadan metrin päässä valoisasta galleria- ja työtilastaan. Kesäkuukausina korumuotoilija työskentelee myös Suomenlinnassa kakkostyöhuoneellaan. Mustajärvelle korumuotoilu on kutsumusammatti, jota ohjaa halu tutkia korun tekemistä eri lähtökohdista. Hän etsii koruilleen jatkuvasti uusia mitta- ja massasuhteita sekä pintaratkaisuja. Tekijä käyttää materiaalina kultaa, hopeaa sekä synteettisiä ja aitoja kiviä. Hän saattaa työstää korua jopa kaksi vuotta ennen kuin se löytää lopullisen muotonsa.

– Usein korun muotoiluun liittyvä ongelma ratkeaa jonkun toisen työn ohella, Mustajärvi sanoo.

Hänen persoonallisille sormuksilleen ja raskaille riipuksilleen on yhteistä voimakas maskuliininen muotokieli. Mustajärvi pitää kuvanveistoa tärkeimpänä suunnannäyttäjänään.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi