Kuura Shop

Kun pohjoinen kasvuympäristö siirtyy valoisasta kesästä kohti kylmempää, talviomenoiden kypsymisaikaa, muodostuu omenatarhoille vuoden ensimmäinen kuura. Vuodenkierron ja suomalaisten omenoiden kunnioitus on Kuura-siiderien kulmakivi.
Osoite
Lipputankotehdas, Kuparivasarantie 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)44 5272825
Sähköposti

Kuura Cider valmistaa Fiskarsissa aitoja siidereitä suomalaisista omenista kunnioittaen eurooppalaisia siideriperinteitä. Hienostuneissa juomissa heijastuu ja maistuu suomalaisen omenan erityispiirteet. Kuura Cider on mukana luomassa siiderikulttuuria, joka on raaka-ainelähtöinen ja suhtautuu intohimoisesti hyvään makuun.

Kaikki siiderit tehdään käsityönä kotimaisesta, lähellä kasvaneesta omenasta. Valikoimassa on erityylisiä ja eri metodeilla valmistettuja siidereitä. Tuotteillamme on suomalaisen aidon siiderin seuran myöntämät sertifikaatit osoituksena kokonaisvaltaisesta kotimaisesta työstä.

Kuura Shop sijaitsee Paja-aukiolla, kivenheiton päässä Fiskarsin pääkadulta. Tunnelmallisessa putiikissa on aina rento tunnelma ja hieno tarjonta. terassilla onanniskeluoikeudet eli kannattaa vierailla ajan kanssa.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi