Kuura Shop

Kun pohjoinen kasvuympäristö siirtyy valoisasta kesästä kohti kylmempää, talviomenoiden kypsymisaikaa, muodostuu omenatarhoille vuoden ensimmäinen kuura. Vuodenkierron ja suomalaisten omenoiden kunnioitus on Kuura-siiderien kulmakivi.
Aukioloajat
pe 12-16 ja la-su 11-17
Osoite
Lipputankotehdas, Kuparivasarantie 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)44 5272825
Sähköposti

Kuura Cider valmistaa Fiskarsissa aitoja siidereitä suomalaisista omenista kunnioittaen eurooppalaisia siideriperinteitä. Hienostuneissa juomissa heijastuu ja maistuu suomalaisen omenan erityispiirteet. Kuura Cider on mukana luomassa siiderikulttuuria, joka on raaka-ainelähtöinen ja suhtautuu intohimoisesti hyvään makuun.

Kaikki siiderit tehdään käsityönä kotimaisesta, lähellä kasvaneesta omenasta. Valikoimassa on erityylisiä ja eri metodeilla valmistettuja siidereitä. Tuotteillamme on suomalaisen aidon siiderin seuran myöntämät sertifikaatit osoituksena kokonaisvaltaisesta kotimaisesta työstä.

Kuura Shop sijaitsee Paja-aukiolla, kivenheiton päässä Fiskarsin pääkadulta. Tunnelmallisessa putiikissa on aina rento tunnelma ja hieno tarjonta. terassilla onanniskeluoikeudet eli kannattaa vierailla ajan kanssa.