Mikä-Art

Mikä-Art on suomalaisen taiteen välitykseen erikoistunut liike ja verkkokauppa.
Aukioloajat
Avoinna pe-su klo 11-17
Osoite
Kasarmi 1852, Fiskarsintie 360, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)503555473
Mikä-Art on suomalaisen taiteen välitykseen erikoistunut liike ja verkkokauppa. Veistoksia, grafiikkaa, maalaustaidetta, korutaidetta ja valokuvia. Lisäksi myymme taidepostikortteja, julisteita, taidekirjoja sekä muita taidetuotteita. 
Mikä-Artista on helppo ostaa suomalaista taidetta kotiin, lahjaksi tai vaikkapa työpaikalle.
Mikä-Art auttaa taiteilijoita taiteen myynnissä tarjoamalla tilan mistä ei tarvitse maksaa vuokraa. Samalla asiakkaan on helppo nähdä useamman taiteilijan taideteoksia ja saada teos heti mukaan. Liikkeessä on taidetta esillä samanaikaisesti usealta taiteilijalta. Voit tutustua valikoimaamme myös verkkokaupassamme.
Myymälämme sijaitsee uudistetussa kasarmirakennuksessa, Fiskarsin pääkadulla.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi