Noluna

Noluna on pieni taide- ja lahjatavaraputiikki, joka myy myös omia herkullisia ranskalaisia hedelmäkuutioita (pâtes de fruits).
Aukioloajat
to-su klo 11-17
Osoite
Kasarmi 1852, Fiskarsintie 360, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 45 2698085
Sähköposti
Noluna on pieni taide- ja lahjatavaraputiikki joka myy myös omia herkullisia ranskalaisia hedelmäkuutioita (pâtes de fruits).
Putiikista löytyy myös satumaisia tauluja sekä taidekortteja, käsintehtyä kynttilöitä ja nalleja, tyylikkäitä koruja ja hauskoilla teksteillä somistettuja kasseja ja t-paitoja. Leikkisä ja värikäs sisustus saa hyvälle tuulelle niin lapset kuin aikuisetkin.
Aukioloajat talvella: to-su klo 11-17.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi