Onoma Shop

Onoma Shop on Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan ONOMAn oma myymälä, joka sijaitsee Fiskarsin kellotornirakennuksessa. Myymälästä löydät uniikkeja tai piensarjoissa valmistettuja paikallisen osaamisen taidonnäytteitä. Valikoimaan kuuluu mm. tauluja, lasiesineitä, kynttilöitä, veistoksia, astioita, puuesineitä ja uniikkeja teoksia.
Aukioloajat
AVOINNA: ke-su klo 12-17
Osoite
Fiskarsintie 352, 10470 Fiskars
Tornikellorakennus
Puhelinnumero
+358 (0)400 850 250
Sähköposti

Fiskarsilaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden myymälä

Onoma on vuonna 1996 perustettu yli sadan Fiskarsin ruukissa asuvan ja työskentelevän luovan alan ammattilaisen osuuskunta. Tornikellorakennuksessa toimiva Onoma shop tarjoaa valikoiman osuuskunnan käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden suunnittelemia ja valmistamia käyttö- ja taide-esineitä. Tuotteet ovat uniikkeja tai piensarjoissa valmistettuja paikallisen osaamisen taidonnäytteitä. Myymälä on avoinna ympäri vuoden. Lämpimästi tervetuloa!

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi