Puutarha Ruusupapu

Fiskarsin Vanhassa Navetassa sijaitseva puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit ja vihannesten taimet. Valikoimassa myös kausikukat, puut, pensaat ja perennat, sekä antiikkia ja sisustusjuttuja.
Aukioloajat
Avoinna lokakuussa sopimuksen mukaan.
Osoite
Vanha Navetta, Isidorintie 4, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 50 328 9101
”Puutarha Ruusupapu on perustettu vuonna 2018. Kahden puutarhurin unelma tuottaa taimia ja yrttejä luonnonmukaisin viljelymenetelmin sekä myydä lähituotettuja ja kestäviä puita ja pensaita kulminoituvat Fiskarsin ruukkimiljöön idyllisessä ympäristössä sijaitsevaan myymälään.
Toimintamme on laajentunut myös pihatyö palveluun. Valitsemme ammattitaidolla kasvit, jotka sopivat ympäristöön ja autamme istutus- ja hoitotöissä.
On ilo hoitaa kasveja huolella ja neuvoa asiakkaita kasvivalinnoissa.”
valikoimassa perennoja, kausikukkia, taimia, puita ja pensaita, yrttejä ja vihanneksia. Tilauksesta myös suomalaisilta tuottajilta isommat erät ja erikoisuudet. Henkilökunta neuvoo mielellään kaikessa puutarhaan liittyvässä ja tekee myös pienimuotoista pihasuunnittelua ja pihatöitä. Ruusupavusta löytyy myös antiikkia mm. puutarhan somistukseen.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi