RIIMINKA & Aleksiina Design

Iloista, värikästä ja monikäyttöistä suomalaista muotia! Kaksi suomalaista brändiä, jo lähes parikymppinen Riiminka ja muutaman vuoden ikäinen Aleksiina Design kulkevat yhteistä matkaa käsi kädessä.
Aukioloajat
AVOINNA ke-la 11-17 ja su 12-16
Osoite
Kasarmi 1852, Fiskarsintie 360, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)40 702 8364

Ensimmäinen yhteinen putiikki on nyt kesällä 2019 avattu Fiskarsiin. Liikkeessä myydään suomalaisia vaatteita, laukkuja ja koruja sekä vaihtelevaa valikoimaa kodin tekstiilejä.

”Kaikki tekstiilituotteemme valmistetaan Jyväskylässä omassa ompelimossamme ja kauniit korut tehdään korustudiossamme Tampereella. Haluamme tarjota asiakkaillemme helppokäyttöisiä ja kauniita vaatteita jokaiseen päivään. Laukkumme ja kännykkäpussukkamme kestävät seikkailusta toiseen ja käsinvalmistetut korumme antavat asuusi loppusilauksen niin arkipäivinä kuin juhlahetkinäsikin. Toimimme vastuullisesti eettisiä ja ekologisia arvoja kunnioittaen, sillä haluamme maapallomme säilyvän vielä pitkään! Pukeutuminen saa olla hauskaa, elämässä tarvitaan väriä ja iloa!” Näin kertoo Pauliina Pajunen Aleksiina Designilta

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi