Sassi Shop

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Kaikki korut ovat parhainta hopeaa eivätkä sisällä mitään vieraita aineita. Kokoelmat ovat Kajn, Kimmon ja Leena Sassin suunnittelemia - Kaj'n ja Kimmon valmistamia. Myymälä sijaitsee Fiskarsin pääkadulla Vanhassa Kasarmissa.
Aukioloajat
ke-la klo 12-16
Osoite
Fiskarsintie 26 B, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)44 757 2480
Sähköposti

Laatutyön takeena käsityöperinteen tuntemus

Käsityönä SASSI DESIGN -koru on vaativa ja edellyttää tekijältään korkeaa ammattitaitoa sekä suurta huolellisuutta. Viimeisteltynä ja valmiina se palkitsee tekijänsä. Hyvin tehdyn suunnittelutyön ansiosta syntyy ammattitaitoisten tekijöiden käsistä viimeistelty ja valmis koru. Lopputuloksena ainutlaatuinen, puhdas ja tyylikäs koru. SASSI DESIGN mallisto on erottuva ja ainutkertainen ja tyyliltään puhtaan ajaton. Käyttäjälleen koru on aina tyylikäs, laadukas, hyvin tehty, pehmeän ja mukavan oloinen – ja yksilöllinen.

Korumallisto on taidolla suunniteltu, huolellisesti valmistettu ja rakkaudella kehitetty korumallisto, joka elää kaiken aikaa. SASSI DESIGNEN muotoilun ainutkertaisuus on tulosta taiteilijoidensa luonnollisesta suhtautumisesta muotoon ja luontoon yleensäkin. Parhaimmillaan se viestii aidoista tunteista – se on osa sinua.

Radiofiskars maaliskuu 2015: Haastattelussa Kimmo Sassi, kuuntele haastattelu tästä

Myymälä sijaitsee Fiskarsin pääkadulla Vanhassa Kasarmissa.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi