Suomen Antiikki- ja Taidekirjat

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsijn Antiikki- ja taidekirjat -myymälän valikoimassa on tällä hetkellä yli 1000 antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä kirjoja.
Aukioloajat
päivittäin klo 10-18
Osoite
Kellotornirakennus, Fiskarsintie 352 C, 10470 Fiskars
Sijaitsee samassa tilassa Cafe Antiquen kanssa.
Puhelinnumero
+358 (0)45 649 5626

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsijn Antiikki- ja taidekirjat -myymälän valikoimassa tällä hetkellä yli 1000 antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä kirjoja. Yritys on erikoistunut palvelemaan antiikin, taiteen sekä keräilyalan puitteissa toimivia yhteisöjä ja yksityisiä. Asiakaspiiriin kuuluu alan kauppiaita, yksityisiä keräilijöitä, antiikin harrastajia, museoita, kirjastoja ja alaa sivuavia oppilaitoksia. Myyntilistoille on koottu mahdollisimman laaja ja kattava valikoima alaan liittyvää kirjallisuutta. Suurin osa kirjoista tulee kotimaisilta kustantajilta ja pienjulkaisijoilta. Omaan tuotantoon kuuluu näköispainoksia vanhoista myyntiluetteloista.

Osaa kirjoista on painettu vain hyvin pieni erä, tai painokset saattavat olla lopuillaan, joten kannattaa tilata mahdollisimman nopeasti.