Suomen Antiikki- ja Taidekirjat

Cafe Antiquen kanssa samassa tilassa oleva Fiskarsin Antiikki- ja taidekirjat -myymälän valikoimassa on tällä hetkellä yli 1000 antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä kirjoja. Avoinna: ke-su klo 11-16.
Aukioloajat
ke-su klo 11-16. HUOM! Suljettu 11.1.-17.2.
Osoite
Kellotornirakennus, Fiskarsintie 352 C, 10470 Fiskars
Sijaitsee samassa tilassa Cafe Antiquen kanssa.
Puhelinnumero
+358 (0)45 649 5626

Tunnelmallinen Cafe Antique luo täydellisen ympäristön kirjamyymälälle. Fiskarsin Antiikki- ja taidekirjat on erikoistunut palvelemaan antiikin, taiteen sekä keräilyalan puitteissa toimivia yhteisöjä ja yksityisiä. Asiakaspiiriin kuuluu alan kauppiaita, yksityisiä keräilijöitä, antiikin harrastajia, museoita, kirjastoja ja alaa sivuavia oppilaitoksia. Myyntilistoille on koottu mahdollisimman laaja ja kattava valikoima alaan liittyvää kirjallisuutta. Suurin osa kirjoista tulee kotimaisilta kustantajilta ja pienjulkaisijoilta. Omaan tuotantoon kuuluu näköispainoksia vanhoista myyntiluetteloista.

Osaa kirjoista on painettu vain hyvin pieni erä, tai painokset saattavat olla lopuillaan, joten kannattaa tilata mahdollisimman nopeasti.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi