Vallila Pop-up

Aukioloajat
Ti-su 10-18
Osoite
Kasarmi1852 , Fiskarsintie 365, 10470 Fiskars

Vallila- Pop up myy uusimpia, vasta myyntiin tulossa olevia tuotteita kuten tekstiilejä, lahjaideoita ja oman kodin sisustuksen piristyksiä, sekä huippusuosittujen yhteistyömallistojen, kuten Tavastian ja Rasmus Tikkasen tuotteita.

Vallila on suomalainen sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. 1930-luvulta peräisin olevissa tehdashalleissa toimivat tänäkin päivänä Vallilan pääkonttori, showroom sekä design-studio. Talon pitkän historian perintö herää eloon niin legendaaristen kuosien tuoreissa tulkinnoissa kuin mielikuvituksellisissa ja yllättävissä yhteistyömallistoissakin. Siksi kaksi kertaa vuodessa uudistuva mallisto on aina sekä ajankohtainen että leimallisesti vallilalainen: rohkea, värikäs ja eri tyyleillä leikittelevä. Mallisto kattaa astiat, tapetit sekä sisustus- ja käyttötekstiilit aina metritavarasta suihkuverhoihin ja torkkupeittoihin asti, sillä kodin jokainen nurkka on erinomaisen muotoilun arvoinen – tai kuten vallilalaisilla on tapana sanoa: Vallilaa vaille valmis.

Fiskarsissa Vallila Pop-up jakaa tilaa Metsä/Skogen pop-up kaupan kanssa.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi