VANJA SEA & friends

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa joko omana tuotantona tai yhteistyökumppanien toimesta. Vanhassa makasiinissa sijaitseva putiikki sisältää herkullisia neuloksia ja vaatteita, lankoja ja sisustustuotteita.
Aukioloajat
vko 12, ke-la klo 12-16 vko 13, ke-pe klo 12-16, la-su klo 10-16 (maalismarkkinoiden aikaan) Huhti-toukokuu ke-la klo 12-16
Linkkejä
Osoite
Vanha Makasiini, Fiskarsintie 333, 10470 Fiskars
Sisäänkäynti rakennuksen eteläisellä puolella.
Puhelinnumero
+35840 546 6910
Sähköposti

Kotimaisia ekologisia designtuotteita, luomukankaita, lankoja sekä lahjatavaraa.

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa joko omana tuotantona tai yhteistyökumppanien toimesta. Materiaaleina on käytetty laadukasta ja kestävää GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja luomumerinovillaa sekä muita ekologisia materiaaleja. Mallisto koostuu metritavarana myytävistä neuloksista, aikuisten ja lastenvaatteista, pien- ja sisustustuotteista, paperitavarasta, asusteista sekä neuleista ja käsin värjätyistä langoista.

Nettikaupan lisäksi Vanja Sea kiertää messuja ympäri Suomen ja Ruotsin ja nyt löydät VANJA SEA & friends -liikkeen myös Fiskarsin Ruukista. Valikoimissa on myös muiden muotoilijoiden ja käsityöläisten tuotteita.