VANJA SEA & friends

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa joko omana tuotantona tai yhteistyökumppanien toimesta. Vanhassa makasiinissa sijaitseva putiikki sisältää herkullisia neuloksia ja vaatteita, lankoja ja sisustustuotteita.
Aukioloajat
ke-pe ja su klo 12–16, la klo 11–17 ja sopimuksen mukaan.
Linkkejä
Osoite
Vanha Makasiini, Fiskarsintie 333, 10470 Fiskars
Sisäänkäynti rakennuksen eteläisellä puolella.
Puhelinnumero
+358 40 546 6910
Sähköposti

Kotimaisia ekologisia designtuotteita, luomukankaita, lankoja sekä lahjatavaraa.

Vanja Sea on kotimainen tekstiili- ja vaatemerkki, jonka koko tuotantoketju kankaiden ja neulosten valmistuksesta ompeluun ja viimeistykseen on tuotettu eettisesti ja ekologisesti Suomessa joko omana tuotantona tai yhteistyökumppanien toimesta. Materiaaleina on käytetty laadukasta ja kestävää GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja luomumerinovillaa sekä muita ekologisia materiaaleja. Mallisto koostuu metritavarana myytävistä neuloksista, aikuisten ja lastenvaatteista, pien- ja sisustustuotteista, paperitavarasta, asusteista sekä neuleista ja käsin värjätyistä langoista.

Nettikaupan lisäksi Vanja Sea kiertää messuja ympäri Suomen ja Ruotsin ja nyt löydät VANJA SEA & friends -liikkeen myös Fiskarsin Ruukista. Valikoimissa on myös muiden muotoilijoiden ja käsityöläisten tuotteita.

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi