Wedgwood, Waterford & Royal Doulton

Fiskarsin ruukin ytimeen Kasarmi-rakennukseen on avattu Suomen ensimmäinen Wedgwood, Waterford & Royal Doulton Shop, joka tarjoaa arvostettujen englantilaisten ja irlantilaisten brändien kodin- ja lifestyle-tuotteita. Myymälässä on saatavilla valikoima Wedgwoodin ylellisiä astiasarjoja ja lahjatavaroita, Waterfordin kristalliesineitä sekä Royal Doultonin moderneja astiasarjoja.
Aukioloajat
30.12.-9.2. suljettu, muuten avoinna ke-la klo 11-17.
Osoite
Kasarmi 1852, Fiskarsintie 360 (navigaattori Fiskarsintie 26), 10470 Fiskars
Puhelinnumero
040 526 5765

Wedgwood on vuonna 1759 perustettu englantilainen klassikkobrändi, jonka valikoimaan kuuluvat hienostuneet astiasarjat ja lahjatavarat. Vuonna 1783 perustettu irlantilainen Waterford Crystal tunnetaan puolestaan ensiluokkaisista kristalliesineistään. Vuonna 1815 perustetun Royal Doultonin rennon modernit astiasarjat ja lahjatavarat ovat jokapäiväiseen käyttöön suunniteltuja.

Fiskarsin Ruukin Kasarmi 1852 rakennukseen avattu putiikki on Suomen ensimmäinen. ”Wedgwood, Waterford ja Royal Doulton ovat inspiroineet ja innostaneet ihmisiä ympäri maailman jo vuosisatoja. Haluamme tarjota myös Suomessa mahdollisuuden tutustua näihin ainutlaatuisiin brändeihimme. Mikä olisikaan tähän parempi paikka, kuin yhtiömme synnyinseutu, Fiskarsin ruukki”, kertoo Ulla Lettijeff, Living-liiketoiminnan johtaja, Fiskars Group.

Tervetuloa tekemään löytöjä ja ihastelemaan!