Fiskarsissa syöt ja juot hyvin

Herkuttelijalla on monta hyvää syytä tulla Fiskarsiin - kaikkina vuodenaikoina. Ruukin vahva ruokaperinne jatkuu tänäkin päivänä monipuolisella lähi- ja luomuruokatarjonnallaan.

Fiskarsissa toimii laadukkaita ravintoloita ja tunnelmallisia kahviloita jotka toivottavat kävijät tervetulleeksi hivelemään makuhermojaan. Lähi- ja luomuruokaa saa useammasta putiikista.
Tutustu tarjontaan
”Kun loistavaan ruokaan ja paikalliseen juomaan yhdistetään mutkaton ja ystävällinen palvelu sekä kaunis ruukkimiljöö on ruokaelämys taattu”
Trip Advisor palaute
Fiskarsin ruukin ravintolat tarjoavat paikallista ja sesonkipainoitteista ruokaa, tietenkin paikallisten juomien kera.
Fiskarsissa järjestetään vuosittain useampia ruokatapahtumia, suurin niistä Slow Food Festival lokakuussa.
Tasting-kierroksilla maistellaan tuotteita ja tutustutaan tuotantotiloihin ja -saloihin.

Ravintolat, kahvilat ja juomatuottajat

Cafe Bar Pesula

Ruukin vanhan pesutuvan uusi kahvila ja tapahtumapaikka anniskeluoikeuksin on nyt auki! Tervetuloa kylän omaan olohuoneeseen! Avoinna: ti-to klo 12-19, pe-la klo 12-23 ja su klo 12-19.

Ruukin vanhan pesutuvan uusi kahvila ja tapahtumapaikka anniskeluoikeuksin on nyt auki!...

Tutustu

Kuparipaja

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola, joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Avoinna: ma-to 11-17, pe 11-21, la 12-21 ja su 12-17. 26.9. ravintola suljettu

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola, joka...

Tutustu

Fiskars Wärdshus

Fiskars Wärdshus - ystävien kesken Wärssy - on palvellut kulkijoita vuodesta 1836. Wärssyn ravintola tarjoaa kauden antimia ja lähiruokaa kansainvälisellä otteella. Avoinna: ma-ti klo 16-21, ke-to klo 11-21 pe klo 11-22 la klo 12-22 su suljettu / avoinna sopimuksen mukaan.

Fiskars Wärdshus - ystävien kesken Wärssy - on palvellut kulkijoita vuodesta 1836. Wärssyn...

Tutustu

Cafe Antique

Café Antique ylpeänä suosii luomua ja lähiruokaa - sekä "slow food" ideologiaa. Kahvilan suosituin valinta ovat maankuulut itse leivotut korvapuustit kahvilla. Avoinna: ke-su klo 11-16.

Café Antique ylpeänä suosii luomua ja lähiruokaa - sekä "slow food" ideologiaa. Kahvilan...

Tutustu

Ägräs Distillery Tap Room

Ägräs Taproom on Ägräs Distilelleryn kyljessä sijaitseva teollisuushenkinen maisteluhuone, jossa paikallisten juomien lisäksi tarjolla kahvia ja pientä purtavaa sekä livemusiikkia. Avoinna: perjantai-sunnuntai

Ägräs Taproom on Ägräs Distilelleryn kyljessä sijaitseva teollisuushenkinen maisteluhuone...

Tutustu

Ägräs Distillery

Ägräs Distillery on Fiskarsissa sijaitseva tislaamo, jonka tuotteet heijastavat käsityöläisyyttä ja puhdasta luontoa.

Ägräs Distillery on Fiskarsissa sijaitseva tislaamo, jonka tuotteet heijastavat...

Tutustu

Fiskarsin Panimo

Fiskarsin Panimo valmistaa artesaaniolutta Fiskarsin Ruukissa. Avoinna: ke-su klo 11-17.

Fiskarsin Panimo valmistaa artesaaniolutta Fiskarsin Ruukissa. Avoinna: ke-su klo 11-17.

Tutustu

Café Hammarbacken

Tämän tunnelmallisen kesäkahvilan löydät Hammarbackenin kupeesta (Peltorivi 26), Fiskarsin museon yhteydestä. Vuonna 1842 rakennetussa Slaggbyggnaden-rakennuksessa, jossa kahvila sijaitsee, voit aistia menneen ajan tunnelmaa. Avoinna: 31.8.-30.9. la-su klo 11-16, 28.11.-20.12. la-su klo 11-16 Muina aikoina sopimuksesta

Tämän tunnelmallisen kesäkahvilan löydät Hammarbackenin kupeesta (Peltorivi 26), Fiskarsin...

Tutustu

Torikahvila

Keskellä Fiskarsin Ruukkia, terassilta upeat näkymät, jossa voi nauttia paikallisleipomon ja -panimon tuotteita. Lokakuussa 3.-4.10. ja 10.-11.10 avoinna säävarauksella.

Keskellä Fiskarsin Ruukkia, terassilta upeat näkymät, jossa voi nauttia paikallisleipomon ja...

Tutustu

Catering palvelut - lähiruokaa ja -juomaa juhliin

Kun Fiskarsissa järjestää juhlat kannattaa ehdottomasti myös nauttia paikallisesta ja laadukkaasta ruuasta ja juomasta. Valinnanvaraa on paljon; kahvilan vastapaistetut korvapuustit, sesongin mukainen maalaisbuffet tai fine dining, sinä valitset! Fiskarsissa caterinpalveluja tarjoavat Ravintola Kuparipaja, Fiskars Wärdshus ja kesäisin Cafe-Bar-Bistro Lukaali. Myös Cafe Antiquelta voit tiedustella tarjoiltavia pienempiin tilaisuuksiin.

Mikäli tilaisuus järjestetään Hotel Tegelin tiloissa, tulee tarjoilut talon puolesta. Hyvän ruuan kruunaa hyvin valittu juoma. Fiskarsin Panimon, Ägräs Distilleryn ja Kuura Ciderin valikoimasta löydät juomat alkuun, ruuan kanssa ja seurusteluun.

Juhlatiloissamme ei ole anniskeluoikeutta, eli niihin saa tuoda omat juomat.
Tutustu juhlatiloihin
_MG_9922

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi