Fiskarsissa syöt ja juot hyvin

Herkuttelijalla on monta hyvää syytä tulla Fiskarsiin - kaikkina vuodenaikoina. Ruukin vahva ruokaperinne jatkuu tänäkin päivänä monipuolisella lähi- ja luomuruokatarjonnallaan.

Fiskarsissa toimii laadukkaita ravintoloita ja tunnelmallisia kahviloita jotka toivottavat kävijät tervetulleeksi hivelemään makuhermojaan. Lähi- ja luomuruokaa saa useammasta putiikista.
Tutustu tarjontaan
”Kun loistavaan ruokaan ja paikalliseen juomaan yhdistetään mutkaton ja ystävällinen palvelu sekä kaunis ruukkimiljöö on ruokaelämys taattu”
Trip Advisor palaute
Fiskarsin ruukin ravintolat tarjoavat paikallista ja sesonkipainoitteista ruokaa, tietenkin paikallisten juomien kera.
Fiskarsissa järjestetään vuosittain useampia ruokatapahtumia, suurin niistä Slow Food Festival lokakuussa.
Kolmen juomatuottajien kierroksella maistellaan tuotteita ja tutustutaan tuotantotiloihin ja -saloihin.

Ravintolat, kahvilat ja juomatuottajat

Cafe Bar Pesula

Ruukin vanhan pesutuvan uusi kahvila ja tapahtumapaikka anniskeluoikeuksin on nyt auki! Tervetuloa kylän omaan olohuoneeseen! ma-ke suljettu, to 11-22, pe-la 11-00, su 11-20

Ruukin vanhan pesutuvan uusi kahvila ja tapahtumapaikka anniskeluoikeuksin on nyt auki!...

Tutustu

Kuparipaja

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola, joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Avoinna ma-to 11-17, pe 11-21, la 12-21, su 12-17

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola, joka...

Tutustu

Fiskars Wärdshus

Fiskars Wärdshus - ystävien kesken Wärssy - on palvellut kulkijoita vuodesta 1836. Wärssyn ravintola tarjoaa kauden antimia ja lähiruokaa kansainvälisellä otteella. Avoinna: maanantai ja tiistai klo 16-21, keskiviikko & torstai klo 11-21, perjantai klo 11-22, lauantai klo 11-22, sunnuntai suljettu (avoinna erikseen sovittaessa) Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu. Huom! 25.10 avoinna klo 11-14.

Fiskars Wärdshus - ystävien kesken Wärssy - on palvellut kulkijoita vuodesta 1836. Wärssyn...

Tutustu

Cafe Antique

Café Antique ylpeänä suosii luomua ja lähiruokaa - sekä "slow food" ideologiaa. Kahvilan suosituin valinta ovat maankuulut itse leivotut korvapuustit kahvilla. Kahvila on avoinna ke-pe 11-15 la-su 11-17 ja sopimuksen mukaan.

Café Antique ylpeänä suosii luomua ja lähiruokaa - sekä "slow food" ideologiaa. Kahvilan...

Tutustu

Ägräs Distillery Tap Room

Ägräs Distillery Tap Room on tislaamon kyljessä sijaitseva teollisuushenkinen maisteluhuone, jossa paikallisten juomien lisäksi tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Avoinna lauantaisin klo 12-17 ja sopimuksen mukaan.

Ägräs Distillery Tap Room on tislaamon kyljessä sijaitseva teollisuushenkinen maisteluhuone...

Tutustu

Ägräs Distillery

Ägräs Distillery on Fiskarsissa sijaitseva tislaamo, jonka tuotteet heijastavat käsityöläisyyttä ja puhdasta luontoa. Ägräs Tap Room avoinna lauantaisin klo 12-17 ja sopimuksen mukaan.

Ägräs Distillery on Fiskarsissa sijaitseva tislaamo, jonka tuotteet heijastavat...

Tutustu

Fiskarsin Panimo

Fiskarsin Panimo valmistaa artesaaniolutta Fiskarsin Ruukissa. Panimon puoti avoinna ke-su klo 12-17.

Fiskarsin Panimo valmistaa artesaaniolutta Fiskarsin Ruukissa. Panimon puoti avoinna ke-su klo...

Tutustu

Kuura Cider

Valmistamme aitoja siidereitä suomalaisista omenista kunnioittaen eurooppalaisia siideriperinteitä. Olemme avoinna pe 12-16 ja la-su 11-17.

Valmistamme aitoja siidereitä suomalaisista omenista kunnioittaen eurooppalaisia...

Tutustu

Lukaali Bistro Bar-Terrace

Upeassa vanhassa seuraintalossa sijaitseva lämminhenkinen bistro-terassiraviontola Lukaali tarjoaa kylmiä juomia, herkullisia ruokia ja rentoa seuraa. Avoinna kesällä 2020.

Upeassa vanhassa seuraintalossa sijaitseva lämminhenkinen bistro-terassiraviontola Lukaali tarjoaa...

Tutustu

Café Hammarbacken

Hammarbackenin kesäkahvilan löydät yläruukin alueelta Fiskarsin museon yhteydestä. Vuonna 1842 rakennetussa Slaggbyggnaden-rakennuksessa, jossa kahvila sijaitsee, voit aistia menneen ajan tunnelmaa. Avoinna 30.11-22.12 la-su klo 11-16.

Hammarbackenin kesäkahvilan löydät yläruukin alueelta Fiskarsin museon yhteydestä. Vuonna 1842...

Tutustu

Torikahvila

Keskellä Fiskarsin Ruukkia, terassilta upeat näkymät, jossa voi nauttia paikallisleipomon ja -panimon tuotteita. Avoinna kesällä 2020.

Keskellä Fiskarsin Ruukkia, terassilta upeat näkymät, jossa voi nauttia paikallisleipomon ja...

Tutustu

Catering palvelut - lähiruokaa ja -juomaa juhliin

Kun Fiskarsissa järjestää juhlat kannattaa ehdottomasti myös nauttia paikallisesta ja laadukkaasta ruuasta ja juomasta. Valinnanvaraa on paljon; kahvilan vastapaistetut korvapuustit, sesongin mukainen maalaisbuffet tai fine dining, sinä valitset! Fiskarsissa caterinpalveluja tarjoavat Ravintola Kuparipaja, Fiskars Wärdshus ja kesäisin Cafe-Bar-Bistro Lukaali. Myös Cafe Antiquelta voit tiedustella tarjoiltavia pienempiin tilaisuuksiin.

Mikäli tilaisuus järjestetään Hotel Tegelin tiloissa, tulee tarjoilut talon puolesta. Hyvän ruuan kruunaa hyvin valittu juoma. Fiskarsin Panimon, Ägräs Distilleryn ja Kuura Ciderin valikoimasta löydät juomat alkuun, ruuan kanssa ja seurusteluun.

Juhlatiloissamme ei ole anniskeluoikeutta, eli niihin saa tuoda omat juomat.
Tutustu juhlatiloihin
_MG_9922