Ägräs Distillery

Ägräs Distillery on Fiskarsissa sijaitseva tislaamo, jonka tuotteet heijastavat käsityöläisyyttä ja puhdasta luontoa.
Aukioloajat
5.6-30.6. to-su klo. 12-18. 1-31.7. päivittäin klo. 12-18.
Osoite
Vetsitehdas, Peltorivi 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)45 1132015

Ägräs Distillery on Fiskarsin ruukissa sijaitseva tislaamo joka valmistaa laadukkaita tuotteita käyttäen suomalaisia villiyrttejä ja muinaisia oppeja. Filosofiassa yhdistyy moni Fiskarsin ruukin keskeinen ominaisuus; käsillä tekemisen taito, uniikkius, luonnon raaka-aineiden käyttäminen ja innovatiivisuus.

Ägräs Distilleryn tuotteisiin kuuluvat akvavit, gin, akvaviittiphjainen long drink ja tynnyreissä kypsyy paraillaan viski.

Tuotannosta kiinostuneet voivat varata itselleen Kolmen tuottaja kierroksen jossa sukelletaan makujen maailmaan ja tutustutaan Fiskarsin kolmen juomatuottajan; Fiskarsin panimon, Ägräs Distilleryn ja Kuura Ciderin tuotantotiloihin ja tuotteisiin. Tuotantoon pääsee myös tutustumaan vierailemalla Ägräs Distillery Tap Roomissa.  Kierroksia järjestetään pienryhmille ja yksittäisille. Silloin tällöin tarjolla on Hop On -kierroksia. Tuotteita on myös myynnissä paikallisissa ravintoloissa ja hyvin varustelluissa Alkoissa.

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi