Cafe Antique

Café Antique ylpeänä suosii luomua ja lähiruokaa - sekä "slow food" ideologiaa. Kahvilan suosituin valinta ovat maankuulut itse leivotut korvapuustit kahvilla.
Aukioloajat
AVOINNA ke-su klo 11-17.
Osoite
Kellotornirakennus, Fiskarsintie 22, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 45 649 5626
Sähköposti

Café Antique ylpeänä suosii luomua ja lähiruokaa – sekä ”slow food” ideologiaa. Kahvilan suosituin valinta ovat maankuulut itse leivotut korvapuustit kahvilla.  

Lounaskeitto valmistuu omassa keittiössä ja voit olla varma ettei maustamisessa ole käytetty esimerkiksi natriumglutamaattia. Kahvilasta voit ostaa mukaan monenlaisia luomu- ja lähituotteita: Linnan Saskatoonmarjoista valmistettuja herkkuja, Mellangårdin makuhunajia, Raikastamon luomumehuja, Mörbyn luomujauhoja, alueen omaa jäätelöä jne. Cafe Antique on myös kirjakahvila jonka valikoimasta löytyy antiikkiin, taiteeseen, ja entisöintiin liittyviä kirjoja.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi