Café Hammarbacken

Tämän tunnelmallisen kesäkahvilan löydät Hammarbackenin kupeesta (Peltorivi 26), Fiskarsin museon yhteydestä. Vuonna 1842 rakennetussa Slaggbyggnaden-rakennuksessa, jossa kahvila sijaitsee, voit aistia menneen ajan tunnelmaa.
Osoite
Slaggbyggnaden, Peltorivi 26, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
358 45 649 5626
Sähköposti

Kahvilan valikoimissa on tarjolla makeita ja pikkusuolaisia leivonnaisia, kahvia, teetä, limonadia ja mehua. Leivonnaiset ovat pääosin leivottu Mörbyn lähitilan luomujauhoista. Kuumana kesäpäivänä maistuvat myös lähitilan lisäaineettomat käsityönä valmistetut jäätelöt, joissa maut ovat aidoimmillaan.

Kahvilan salissa on asiakaspaikkoja 25. Voit myös nauttia kahvihetkestä kahvilan pihalla puiden varjossa. Talvella pönttöuuni luo lämmintä tunnelmaa.

Kysy myös kahvilatilan vuokrausta! Kyselyt ja varaukset Café Antiquelle, info@cafeantique.fi, +358 (0)45-6495626.

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi