Fiskarsin Panimo

Fiskarsin Panimo valmistaa artesaaniolutta Fiskarsin Ruukissa. Putiikin kyljessä palvelee panimon puoti ja naapurissa Ägräs Distillery & Tap Room
Aukioloajat
TILAPÄISESTI SULJETTU
Osoite
Veitsitehdas, Peltorivi 7, 10470 10470
Puhelinnumero
+358 (0)40 938 1411

Fiskarsissa keskitytään panemaan ja kehittelemään hyviä, tasapainoisia ja juotavia oluita oikeista luonnon raaka-aineista. Valikoimaan kuuluu mm. vaaleaa ja tummaa alea, vehnäolutta, stouttia sekä lageria. Olut ja ruoka näyttelevät suurta osaa panimon toiminnassa ja uusia oluita testatessa käydään läpi aina myös niille sopivat ruokavaihtoehdot. Fiskarsin Panimon tuotteita on palkittu kansainvälisissä juomakilpailuissa.

Panimon puodissa pääset kurkistamaan tuotantotiloihin sekä ostamaan oluita ja muita herkkuja ja tuotteita itsellesi tai mökkiviemisiksi.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi