Kuura Cider

Kun pohjoinen kasvuympäristö siirtyy valoisasta kesästä kohti kylmempää, talviomenoiden kypsymisaikaa, muodostuu omenatarhoille vuoden ensimmäinen kuura. Vuodenkierron ja suomalaisten omenoiden kunnioitus on Kuura-siiderien kulmakivi.
Osoite
Lipputankotehdas, Kuparivasarantie 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 44 5272825
Sähköposti

Kuura Cider valmistaa aitoja siidereitä suomalaisista omenista kunnioittaen eurooppalaisia siideriperinteitä. Juomissa heijastuu ja maistuu suomalaisen omenan erityispiirteet. Kuura Cider on mukana luomassa siiderikulttuuria, joka on raaka-ainelähtöinen ja suhtautuu intohimoisesti hyvään makuun.

Siiderit tehdään käsityönä kotimaisesta, lähellä kasvaneesta omenasta. Valikoimassa on erityylisiä ja eri metodeilla valmistettuja siidereitä. Tuotteilla on suomalaisen aidon siiderin seuran myöntämät sertifikaatit osoituksena kokonaisvaltaisesta kotimaisesta työstä. Paikallisuus, käsityö ja laatu yhdistettynä innovaatioihin ovat tärkeitä arvoja Kuura Ciderin toiminnassa. Konkreettiset esimerkit ovat ensimmäinen suomalainen villihiivoilla käytetty siideri sekä ensimmäinen Ice Cider eli jääsiideri.

Kuura Cider on voittanut useamman palkinnon tuotteillaan.

Varaamalla Kolmen Tuottajan Kierroksen pääset tutustumaan myös Kuura Ciderin tuotteisiin ja tuotantoon aidossa ympäristössä.

Kuura Ciderin tuotteita myydään Kuura Shopissa, Fiskarsin ravintoloissa ja hyvin varustelluissa Alkossa.

Kuura Cider_logo