Kuura Cider

Kun pohjoinen kasvuympäristö siirtyy valoisasta kesästä kohti kylmempää, talviomenoiden kypsymisaikaa, muodostuu omenatarhoille vuoden ensimmäinen kuura. Vuodenkierron ja suomalaisten omenoiden kunnioitus on Kuura-siiderien kulmakivi.
Aukioloajat
pe 12-16 ja la-su 11-17
Osoite
Lipputankotehdas, Kuparivasarantie 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 44 5272825
Sähköposti

Valmistamme aitoja siidereitä suomalaisista omenista kunnioittaen eurooppalaisia siideriperinteitä. Juomissamme heijastuu ja maistuu suomalaisen omenan erityispiirteet. Olemme mukana luomassa siiderikulttuuria, joka on raaka-ainelähtöinen ja suhtautuu intohimoisesti hyvään makuun.

Siiderimme tehdään käsityönä kotimaisesta, lähellä kasvaneesta omenasta. Valikoimassamme on erityylisiä ja eri metodeilla valmistettuja siidereitä. Tuotteillamme on suomalaisen aidon siiderin seuran myöntämät sertifikaatit osoituksena kokonaisvaltaisesta kotimaisesta työstä.

Paikallisuus, käsityö ja laatu yhdistettynä innovaatioihin ovat tärkeitä arvoja toiminnassamme. Konkreettiset esimerkit ovat ensimmäinen suomalainen villihiivoilla käytetty siideri sekä ensimmäinen Ice Cider eli jääsiideri.

 

Kuura Shop & Terrace

Kuura Siiderimö ja puoti sijaitsevat Läntisellä Uudellamaalla, Fiskarsin idyllisessä ruukkikylässä, keskellä Suomen parhaimpia omenaseutuja.

Puodista löydät kulloinkin saatavilla olevat tuotteemme aina 13% vahvuisiin saakka, sekä lähellä tuotettuja elintarvikkeita sekä herkkuja. Olemme tätä nykyä myös Suomen suurin aidon siiderin kauppa valikoimassa mitattuna, paikalta löytyy kymmeniä erilaisia siidereitä helpommin lähestyttävistä aivan maailman huippuihin – kaikki tietenkin aitoja.

Terassillamme tai kaupassa voit nautiskella siidereitä. Kokeile myös espanjalaista siiderikaatoa korkealta isosta tynnyristä – txotx!

Kaupan yhteydessä sijaitseviin tuotantotiloihimme on myös mahdollista tulla tutustumaan pienelläkin ryhmällä. Olemme järjestäneet tutustumisia kaveriporukoille, harrastajaryhmille ja työporukoille. Paketit alkaen 10e per henkilö. Laita viestiä ja kysy lisää vaihtoehdoista ja sopivista ajankohdista!

Tuotannosta kiinostuneet voivat varata itselleen Kolmen tuottaja kierroksen jossa sukelletaan makujen maailmaan ja tutustutaan Fiskarsin kolmen juomatuottajan; Fiskarsin panimon, Ägräs Distilleryn ja Kuura Ciderin tuotantotiloihin ja tuotteisiin.

Kuura Ciderin tuotteita voit ostaa Kuura Shopista , Fiskarsin ravintoloista ja hyvin varustelluista Alkon myymälöistä

 

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi