Veitsitehtaan baari

Käsityöläisjuomia Fiskarsin vanhalla veitsitehtaalla. AVOINNA: su-to 11-20, pe-la 11-23
Aukioloajat
su – to klo 11– 20, pe – la klo 11– 23
Osoite
Vanha veitsitehdas, Peltorivi 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 44 978 9987
Sähköposti

Veitsitehdas on Noita Wineryn, Fiskarsin Panimon ja Ägräs Distilleryn koti. Talo on pullollaan käymisen arvoisia juomaelämyksiä. Paikan päällä pääsee tutustumaan viinin, oluen ja tisleiden valmistukseen, sekä nauttimaan juomista Veitsitehtaan omassa baarissa. Juomapuodista saa ostaa mukaan Veitsitehtaan käsityöläisjuomia.

 

Kierrokselle Veitsitehtaalle pääsee lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14:00. Kierrokselle voi myös varata paikan ennakkoon, mukaan mahtuu max. 25 henkeä.

 

Veitsitehdas – kaikkea paitsi veitsiä.

Facebook: https://www.facebook.com/Veitsitehdas

Instagram: @veitsitehdas

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi