Veitsitehdas

Elämyspaikka, joka tarjoaa kaikkea muuta paitsi veitsiä.
Aukioloajat
Avataan remontin edetessä vuoden 2022 aikana
Osoite
Veitsitehdas, Peltorivi 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 43 201 0833
Sähköposti

Idylliseen Fiskarsiin entisen veitsivalmistamon tiloihin rakentuu panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja putiikin kattava elämyspaikka. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn sekä Ägräs Distilleryn voimin kieltä, mieltä ja silmää miellyttäviä elämyksiä. Pian kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika tapahtuu juomavalmistamon puolella. Avaamme remontin edetessä myös baarin ja putiikkimme.

Veitsitehdas on helppo tunnistaa – se nimittäin tekee betonisen poikkeuksen pittoreskin Fiskarsin maisemiin. Vuoteen 2001 saakka tiloissa tehtailtiin veitsiä ja saksia, nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin.

Tervetuloa käymisen arvoisten juomaelämysten äärelle!

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi