Fiskars Village

Julen i Fiskars Bruk

Fiskars bruksområde fylls med julstämning, julsmaker, varma dofter, hantverk och upplevelser. Läs mer om vad allt vi bjuder på under juletiden.
Läs mera här

Fiskars Julbuss

Fiskars Julbuss för dig bekvämt från Kiasmas hållplats till Fiskars bruk fyra lördagar innan jul, med start den 26.11. Biljetter 18€/14€/8€ tur och retur. Biljetterna bokas på förhand på bussbolagets hemsida.
Läs mer och boka biljett

För grupper

I Fiskars finns mötesutrymmen, flera restauranger och aktiviteter för företagsgrupper, föreningar eller kompisgäng! Här lyckas både små möten och stora företagsevenemang!
Möten och företagsevenemang

Kommande evenemang

Mera evenemang

Ät och drick lokalt i Fiskars

Fiskars är känt för sitt rika restaurangutbud. Kulinaristerna serveras året om och säsongsevenemangen livar upp brukets starka mattraditioner. De lokala producenterna och ekologiskt odlade råvarorna presenteras i restaurangernas mångsidiga utbud. Restaurangerna står till tjänst i centrum av bruket, omringade av Fiskars å och en stämingsfull miljö.
Läs mer
mainpage-eat-drink-01

Finsk design och handarbete

Fiskars är känt för sin långa handarbetstradition men bruket har också ett rikt utbud för vänner av modern design och formgivning. Brukets butiker, workshops och museum bjuder på kulturupplevelser för alla.
Bekanta dig med butikerna
mainpage-shops-liftup-01

Hitta till Fiskars

GPS adress: Fiskari [60°7'48"N, 23°32'40"E]

Adress för navigator: Åkerraden 1, Fiskars (torgparkeringen)

Fiskars ligger ca en timmes körväg från Helsingfors västerut, i Raseborgs stad. Man kan ta sig med buss eller tåg rfån Helsingfors till Karis. Avståndet mellan Karis och Fiskars är 15km och då kan man ta buss eller taxi till Bruket eller cykla.

Kontakt och offertförfrågningar

Vår kundtjänst svarar gärna på frågor och hjälper er med planering av utflykter och evenemang.


      KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat