Fiskars Village

Fiskars Village Art & Design Biennale

Fiskars Village Art & Design Biennale har publicerat sommarens program! Evenemanget består av tre utställningshelheter samt tilläggsevenemang som nu söks via öppen ansökan.
Fiskars Village Art & Design Biennale 2022

HIDDEN - Sinnenas former

Onomas årets sommarutställning HIDDEN tar sig an multisensoriska sinnesupplevelser genom konstens, formgivningens och hantverkets medel. Öppet från och med 22 maj, varje dag 11.18.
Läs mera här

Våra principer för hållbar utveckling

Fiskars bruks dragningskraft baserar sig långt på dess kultur- och naturarv samt det kunnande som blomstrar på orten. Detta förbinder oss till att agera ansvarsfullt och på ett hållbart sätt, inte bara när det gäller turismen, utan också skötseln och utvecklingen av hela området. Läs mera om våra principer för hållbar utveckling.
Läs mera här

Kommande evenemang

14.05.2022 - 30.09.2022

KWUM Sommarutställning

08.06.2022 - 12.08.2022

Brukfolkets sommarsysslor

08.08.2022 - 13.08.2022

Fiskars Summer Festival

27.08.2022 - 29.08.2022

Jorden Smaker matevenemang

Ät och drick lokalt i Fiskars

Fiskars är känt för sitt rika restaurangutbud. Kulinaristerna serveras året om och säsongsevenemangen livar upp brukets starka mattraditioner. De lokala producenterna och ekologiskt odlade råvarorna presenteras i restaurangernas mångsidiga utbud. Restaurangerna står till tjänst i centrum av bruket, omringade av Fiskars å och en stämingsfull miljö.
Läs mer
mainpage-eat-drink-01

Finsk design och handarbete

Fiskars är känt för sin långa handarbetstradition men bruket har också ett rikt utbud för vänner av modern design och formgivning. Brukets butiker, workshops och museum bjuder på kulturupplevelser för alla.
Bekanta dig med butikerna
mainpage-shops-liftup-01

Hitta till Fiskars

GPS adress: Fiskari [60°7'48"N, 23°32'40"E]

Adress för navigator: Åkerraden 1, Fiskars (torgparkeringen)

Fiskars ligger ca en timmes körväg från Helsingfors västerut, i Raseborgs stad. Man kan ta sig med buss eller tåg rfån Helsingfors till Karis. Avståndet mellan Karis och Fiskars är 15km och då kan man ta buss eller taxi till Bruket eller cykla.

Kontakt och offertförfrågningar

Vår kundtjänst svarar gärna på frågor och hjälper er med planering av utflykter och evenemang.


      KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat