Kuura Cider

I produktionen kan man tydligt se årscirkeln. På hösten börjar skörden mogna och saftningen sätter igång. Under vintertid tillverkas cidern och en del får stå ut i kölden för att få en äkta skandinavisk frostbiten prägel. På våren börjar livet på gårdarna, och produkterna är redo för flaskan medan på sommaren koncentrerar naturen sig på att blomma och vi njuter och delar med oss av produkterna.
Öppethållning
fre kl. 12-16 och lö-sö kl. 11-17
Adress
Flaggstångsfabriken, Kopparhammarvägen 7, 10470 Fiskars
Telefon
+358 44 5272825

Kuura Cider tillverkar cider av finska äpplen. I tillverkningen används ändast 100% finska äpplen, inga tillsatsämnen eller aromer. Vi vill stöda finska producenter och den äkta ciderkulturen.

Bland produkterna finns bl.a. torr cider jäst med vildjäst, bubbelcider tillverkat med champagnemetoder samt frostbiten Ice Cider.

I produktionen kan man tydligt se årscirkeln. På hösten börjar skörden mogna och saftningen sätter igång. Under vintertid tillverkas cidern och en del får stå ut i kölden för att få en äkta skandinavisk frostbiten prägel. På våren börjar livet på gårdarna, och produkterna är redo för flaskan medan på sommaren koncentrerar naturen sig på att blomma och vi njuter och delar med oss av produkterna.