Bröllop och fester i bruksmiljö

Fiskars natursköna miljö och fina utrymmen erbjuder mångsidiga alternativ för bröllop och andra fester. Fiskars anrika bruk är en unik festdestination i Finland med sin unika kultur och natur. De mångsidiga utrymmena, den närproducerade maten, övernattningsmöjligheterna och de lokala formgivarnas vackra gåvor skapar den bästa helheten för ditt livs stora fest.
Läs mer
"Utrymmet var så vackert att det inte krävdes någon dekorering"
Brud år 2018
Lokalens traditionella stämning möjliggör mycket fina fester i salen.
Tröskhuset passar ävenför större fester och evenemang.
I Svarta Salen i gamla Kopparsmedjan, passar olika inredningsstilar och en ypperlig sal för både evenemang och privata tillställningar.

Festlokaler

Vita Salen

Kapasitet: 200

Läs mer

Svarta Salen

Kapasitet: 200

Läs mer

Samlingslokalen

Kapasitet: 120

Läs mer

Tröskhuset

Kapasitet: 300

Läs mer

Kontakt och offertförfrågningar

Vår kundtjänst svarar gärna på frågor och hjälper er med planering av utflykter och evenemang. Tel. 020 439 2099 eller fiskarsvillagesales@fiskars.com.


KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

Mitt i naturen, nära centrum

Bruket är en unik och mångsidig destination där design, konst och handarbete möter natur, historia och arkitektur. Här finns stämningsfulla festurtymmen som möjliggör oförglömliga och fina fester. En perfekt destination för fester och bara en timmes bilväg från Åbo och Helsingfors.
För besökare
Group 24arrival-info-liftup

Hotell

Övernatta i Fiskars

Fiskars är känt för sin historiska miljö, design och formgivning men bruket har också en lång tradition inom logibranchen - Finlands äldsta hotell finns i Fiskas Bruk. Brukets högklassiga hotell erbjuder förplägning för såväl fritids- och konferensgäster.
Läs mer

Catering

Närproducerad mat och dryck till fester

Fiskars restauranger erbjuder lokala delikatesser med bra service, även för privata tillställningar. I bruket finns också Fiskars Bryggeri, Ägräs Distillery och Kuura Cider som producerar delikata artesandrycker för alla tillfällen.
Läs mer