2020 Avajaiset & Trash Free Trails – tempaus

Kausi 2020 avataan virallisesti nyt kun korona rajoituksia on lievennetty. Samalla reittien uudet linjaukset vihitään virtuaalisesti käyttöön. Tapahtumassa ei siis ole mitään tapahtumaa & kokoontumista vaan reittejä voi käyttää huomioiden viranomaismääräykset- ja ohjeet.
Tapahtuman päivämäärä
06.06.2020
Aukioloajat
6.6, klo 10 alkaen
Pääsymaksu
0€
Osoite
Paja-aukio,

TRASH FREE TRAILS – tempaus! Pidetään reitit ja luonto yhdessä puhtaana. Reiteille mukaan on saatavilla pieniä pusseja, johon voi kerätä reitiltä löytyviä roskia ja viedä ne roskiin tai kierrätykseen. Roskaaminen onneksi ei ole ollut ongelma, mutta haluamme kannustaa kaikki reitin käyttäjiä onnistumaan tähän tempaukseen hyvän asian puolesta! Tämä on täysin vapaaehtoinen asia, saa osallistua jos haluaa. HIGH5 tarjoaa urheilujuomaa tempaukseen osallistujille.

Tapahtumassa on mukana korona rajoituksin Ägräs Tap Room ja Cafe Bar Pesula. Niistä löytyy roskapusseja tähän tapahtumaan ja jatkossakin he palvelevat bicycle friendly teemalla.

Fiskarsin Ruukin muutkin palvelut on käytössä korona-rajoituksin. Tarkemmat tiedot löytyy: www.fiskarsvillage.fi

Virtuaalisesti ( EI fyysisesti) tapahtumassa mukana: Canyon, Endura, Shimano, High5 Urheiluravinteet, Vittoria, Pro Components

Reittien käyttäjät: Ottakaa huomioon nykyinen korona-tilanne ja noudattakaa kaikkia määräyksiä- ja ohjeita.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi