Bike Expo 2019

Suomen suurin pyöräilyalan messu- ja demotapahtuma järjestetään 4.5.2019 klo 10-18 uniikissa Puimalassa, Fiskarsin Ruukissa. Samana päivänä myös Fiskars Village Trail Centerin kauden viralliset avajaiset ja kaikki maastopyöräreitit ovat avoinna!
Tapahtuman päivämäärä
04.05.2019
Aukioloajat
10 - 18
Pääsymaksu
vapaa pääsy
Osoite
Puimala, Malcomintie 10, 10470 Fiskars
Muuta
Pysäköintialueet merkattu P-merkeillä.

Upea Puimala täyttyy jälleen pyöräalan huipuista ja upeasta tunnelmasta Kun Bike Expo valtaa Fiskarsin. Expo on sisätiloissa, jonne jälleenmyyjät tuovat näytille kauden uutuuksia. Demoalue on viime vuoden tapaan ulkona, josta pääsee helposti demoreiteille haluamallaan pyörällä. Pyörien demolenkkinä on oikeaa Trail Centerin polkua, eli pyöriä pääsee testaamaan kunnolla oikeissa olosuhteissa. Tänä vuonna demoalueelta löytyy 200+ demopyörää koeajettavana! Tarjolla on myös hiekka- ja maantietä testaamiseen ja skeittipuisto.

Tunnelmaa siivittää rento musiikki ja hyvä ruoka & juoma. Suurin osa ruukin palveluista ovat auki, joten varaa aikaa myös ruukissa kiertelemiseen!

Mukana upea kattaus näytteilleasettajia:
Canyon, SRAM, Endura, HIGH5, Santa Cruz, Trek, Pole Bicycles, Specialized, Kona, Felt, Mondraker, Shimano, Stevens, Pivot, Devinci, Cannondale, Fabric, Giant, POC, Sweet Protection, Whyte, Garmin, Troy Lee Designs, Rock Machine, Merida, Fillari Lehti, Pässilä Bicycles, Race Face, Rocky Mountain, Cube, BAS Shop jne.

Tapahtuma on maksuton kaikille ja sopii koko perheelle!

Viime vuoden tunnelmia voi katsoa täältä.