Bikes, Burgers & Beers – Festival 2019

Paljon 2020 uutuuksia esillä ja demottavana.
Tapahtuman päivämäärä
28.09.2019
Aukioloajat
11-17
Pääsymaksu
ilmainen
Osoite
Puimala, Malcolmintie 10, 10470 Fiskars
Sähköposti

Mukana ainakin Canyon, High5 Urheiluravinteet, Endura, Pässilä Bicycles, Bikeshop, Kona, Stevens, Orbea, Felt, Ridemore, Pivot, Devinci, Fantic, Hi5Bikes, Mondraker, Trek, Troy Lee Designs, Race Face, ja lisää on tulossa
Ja tietysti n. 60 km Etelä-Suomen parhaita traileja ajettavissa!

Nyt panostetaan fillareiden & varusteiden lisäksi entistä paremmin myös ruokaa & juomaan. Mukana on Kusmiku Street Food Truck ja Dal Forno artesaani pizzeria. Paikalla tietysti Fiskarsin Panimon Beerwagen.

Tapahtuma on sisätiloissa ja maksuton ja tapahtumassa on myös suihkumahdollisuus.

Ja muutenkin superviikonloppu luvassa koska naapurissa Påminne bike parkissa on seuraavana päivänä, su 29.9, Funduro-endurosarjan päätöskilpailu.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi