Deka Studio: Origins -näyttely

Tapahtuman päivämäärä
16.06.2019 - 15.09.2019
Pääsymaksu
Vapaa pääsy
Osoite
Kasarmi 1852, Fiskarsintie 362, 10470 Fiskars

Origins on Lasse Kinnusen kokoelma ainutlaatuisia huonekaluja ja esineitä. Suomessa ja Australiassa työskentelevä Lasse tuottaa käsintehtyjä puuöitä, joissa on käytetty paikallisia puutavaraa ja ruostumatonta terästä. Yksityskohtaisen kauniin puun kauneutta korostavat teräsosat, kuten hänen mittatilaustyönä valmistetut kahvat ja saranat. Näyttelyssä esitellään Lassen viimeaikaisia teoksia, joissa hän paljastaa Australian ja Suomen puiden kauneuden.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi