Elinvoimaa ja virkeyttä kierroista

Kiertoasanat puhdistavat kehoa tehostaen aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja verenkiertoa sisäelinten alueella. Kierrot myös vapauttavat jännityksiä ja tekevät hyvää niska-hartiaseudun alueelle ja koko selälle. Kehon puhdistuksen lisäksi kierroilla on mieltä kirkastava, rauhoittava ja tasapainottava vaikutus.
Tapahtuman päivämäärä
09.08.2020
Aukioloajat
10:30-12:30
Pääsymaksu
30 €/hlö
Osoite
KotiSali, Suutarinmäki 11, 10470 Fiskars
Sähköposti

Kiertoasanat puhdistavat kehoa tehostaen aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja verenkiertoa sisäelinten alueella.Kierrot myös vapauttavat jännityksiä ja tekevät hyvää niska-hartiaseudun alueelle ja koko selälle.Kehon puhdistuksen lisäksi kierroilla on mieltä kirkastava, rauhoittava ja tasapainottava vaikutus.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
elinasurakka@gmail.com

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi