Eteenpäin, energisenä!

Hyvinvoinnin moniosaaja, fysioterapeutti ja positiivisen psykologian practitioner Sari Vannas luotsaa sinut läpi syksyisen iltapäivän. Inspiroidu Fiskarsin ruukin upeissa maisemissa, Ägräs Distilleryn tunnelmallisessa taproomissa. Opi ja ihmettele, koe ja nauti. Hyvinvointia ja puhtaita makuja keholle ja mielelle Fiskarsin ruukissa!
Tapahtuman päivämäärä
11.01.2020
Osoite
Ägräs Distillery, Veitsitehdas, Peltorivi 7, 10470 Fiskars

Hyvinvoinnin moniosaaja, fysioterapeutti ja positiivisen psykologian practitioner Sari Vannas luotsaa sinut läpi syksyisen iltapäivän. Inspiroidu Fiskarsin ruukin upeissa maisemissa, Ägräs Distilleryn tunnelmallisessa taproomissa. Opi ja ihmettele, koe ja nauti.

 

Aika ja paikka: la 11.1. klo 13-18, Ägräs Tap Room, Fiskarsin ruukki

Hinta: 135 e/hlö sisältäen:

15.00 Kahvi/tee ja paikalliset artesaaniherkut

15.15. Luento: Myönteisyys voimavarana

15.30 Kehonhuolto ja rentoutus

18.00 Ägräs Distillerym tislaamokierros ja tasting sekä buffet-illallinen

20.00 Tilaisuus päättyy

Hyvinvointia ja puhtaita makuja keholle ja mielelle Fiskarsin ruukissa!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: taproom@agrasdistillery.com

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi