Fiskars Village Bike Expo 2020

Suomen suurin fillarialan messu- ja demotapahtuma järjestetään lauantaina 9.5.2020 klo 10-17 uniikissa Fiskarsin Ruukissa. Ja samalla on myös Fiskars Village Trail Centerin kauden viralliset avajaiset.
Tapahtuman päivämäärä
09.05.2020
Aukioloajat
la klo 10-17
Pääsymaksu
Ilmainen sisäänpääsy
Osoite
Puimala, Malcolmintie 10, 10470 Fiskari
Sähköposti

Expo on sisätiloissa, jossa on kauden uutuuksia esittelyssä ja livenä nähtävissä ja ostettavissa. Demoalue on ulkona ja 200+ demopyörää koeajettavissa! Pyörien demolenkkinä on hyväksi todettu polkua, eli pyöriä pääsee testaamaan kunnolla oikeissa olosuhteissa ylä- ja alamäkeen. Tarjolla on myös hiekka- ja maantietä testaamiseen ja vieressä on myös skeittipuisto.

Mukana on kaikki suurimmat ja mielenkiintoisimmat merkit: Canyon, Endura, Specialized, Trek, Kona, Giant, Liv, Tunturi, Haibike, Whyte, Rocky Mountain, Shimano, Pearl Izumi, Lazer, Elite, Vittoria, SRAM, Rock Shox, DT Swiss, MET, Garmin, Tacx, Hi5bikes, Mondraker, Raceface, Troy Lee Designs, Maxxis, Stans No Tubes, Bikeshop, Stevens, Rock Machine, Felt, Orbea, JK-Shop, POC, Sweet Protection, Pearl Izumi, Kross, Mcarbon, Industry Nine, Lupine, Classy Cyclist, Velo & Ocygen, Pyöräliike Lundberg, Saariselkä, HimosEpic, Pivot, Devinci, Ja paljon lisää tulossa.

Tapahtumassa on tarjolla myös musiikkia, leffoja, hyvää ruokaa & juomaa.

Trail Centerin reitit ( 60+km) on vapaasti käytössä omalla kalustolla.

Demopyörien testaukseen tarvitset oman kypärän ja henkilöllisyystodistuksen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.