Fiskars Village Bike Expo 2022

Suomen suurin fillarialan messu- ja demotapahtuma järjestetään uniikissa Fiskarsin Ruukissa.
Tapahtuman päivämäärä
23.04.2022
Pääsymaksu
Ilmainen sisäänpääsy
Osoite
Puimala, Malcolmintie 10, 10470 Fiskari
Sähköposti

 

Expo on sisätiloissa, jossa on kauden uutuuksia esittelyssä ja livenä nähtävissä ja ostettavissa. Demoalue on ulkona ja 200+ demopyörää koeajettavissa! Pyörien demolenkkinä on hyväksi todettu polkua, eli pyöriä pääsee testaamaan kunnolla oikeissa olosuhteissa ylä- ja alamäkeen. Tarjolla on myös hiekka- ja maantietä testaamiseen ja vieressä on myös skeittipuisto.

Mukana on kaikki suurimmat ja mielenkiintoisimmat merkit: Canyon, Endura, Specialized, Trek, Kona, Giant, Liv, Tunturi, Haibike, Whyte, Rocky Mountain, Shimano, Pearl Izumi, Lazer, Elite, Vittoria, SRAM, Rock Shox, DT Swiss, MET, Garmin, Tacx, Hi5bikes, Mondraker, Raceface, Troy Lee Designs, Maxxis, Stans No Tubes, Bikeshop, Stevens, Rock Machine, Felt, Orbea, JK-Shop, POC, Sweet Protection, Pearl Izumi, Kross, Mcarbon, Industry Nine, Lupine, Classy Cyclist, Velo & Ocygen, Pyöräliike Lundberg, Saariselkä, HimosEpic, Pivot, Devinci, Ja paljon lisää tulossa.

Tapahtumassa on tarjolla myös musiikkia, leffoja, hyvää ruokaa & juomaa.

Trail Centerin reitit ( 60+km) on vapaasti käytössä omalla kalustolla.

Demopyörien testaukseen tarvitset oman kypärän ja henkilöllisyystodistuksen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi