SIIRRETTY 12.6.2021 -Fiskars Village Epic MTB

SIIRRETTY 12.6.2021 Etelä-Suomen parasta maastopyöräilyä! Monipuolinen ja kaikille sopiva kilpailu Trail Centerin ja Påminne Bike Parkin ympäristössä, Etelä-Suomen parhailla poluilla. Himoksella loistavaksi todettu epic-kilpailu tulee siis Fiskarsiin.
Tapahtuman päivämäärä
13.06.2020
Aukioloajat
lauantai klo 10.
Osoite
Paja-aukio, Kuparivasarantie 4, 10470 Fiskars
Sähköposti

SIIRRETTY 12.6.2021

 

Etelä-Suomen parasta maastopyöräilyä! Monipuolinen ja kaikille sopiva kilpailu Trail Centerin ja Påminne Bike Parkin ympäristössä, Etelä-Suomen parhailla poluilla. Himoksella loistavaksi todettu epic-kilpailu tulee siis Fiskarsiin.

Alustavat tiedot:
1 päivä
n. 50-60 km kokonaismatka, 90 % poluilla ja helpompi puolimatka
7- 9 erikoiskoetta joista lasketaan yhteisaika ( n. 20 km )
5 hengen lähtöryhmät, 1 minuutin väliaikalähdöt

Fiskars Village Epic MTB on: Itsensä haastamista, Rentoa tunnelmaa hyvässä seurassa, Upea miljöö, Mahtavia traileja ja hyvää Flow:ta, Nousuja ja Laskuja, Helppoa ja vaikeaa, Ruuhkatonta kilpailua, Uusia polkuja, Kavereiden kanssa kilpailua, Toisten ja itsensä tsemppaamista, Hyvää ruokaa ja juomaa.

Haasta itsesi ja kaverisi mukaan. Ilmoittautumalla samaan lähtöryhmään voitte kisailla erikoiskokeilla ja ajatella siirtymät rennosti yhdessä.

Laittakaa päivä kalenteriin, lisätietoja tulee pikku hiljaa ja yksityiskohdat tarkentuu kevään myötä.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi