Fiskars Village MTB Marathon

Rento ja erilainen MTB Marathon järjestetään Etelä-Suomen hienoimmilla poluilla ja uniikissa Fiskarsin Ruukissa lauantaina 5.9.2020.

Fiskars Village MTB Marathon 5.9.2020

Se vähän erilainen MTB Marathon:
Halusimme tehdä marathon kisan meidän tavalla, Fiskars Village MTB marathon on:
– Etelä-Suomen parhaat polut ja paras mahdollinen ”special-reitti” tapahtumaan.
– Mahdollisimman vähän ruuhkia eikä kierroksella ohitettavia yms.
– Saa ajaa kavereiden kanssa yhdessä jos haluaa tai yksin ilman ruuhkia
– Live tulokset
– Rentoa ja sosiaalista fiilistelyä kisan lomassa, väliajalla
– Hyvää ruokaa & juomaa
– Upea ruukkimiljöö ja kattavat palvelut
– Nimensä mukaisesti : 42 km marathon mitta tai puolikas 21km
– Loistava sijainti

Tapahtumaan on rakennettu 2 reittiä ajatuksella Fiskars Finest Trails ja eritoten marathon hengessä. Eli speciaali reitti luvassa vain tähän tapahtumaan. Reittiä on nyt hierottu kuntoon ja se on todettu hyväksi nyt.

Ajanotto on ns. Stages tyylinen, jossa on yksilölliset lähtö ja maalileimat. Lähtö reitille tapahtuu ryhmälähtönä, mutta helminauha tyyliin nopeusjärjesteksessä. Näin ruuhkia ei pitäisi syntyä ja jokainen voi keskittyä omaan ajoon. Nopeimmat ensin ja siitä nopeusjärjestyksessä. Reitillä on myös paljon ohituspaikkoja.

Väliaika: reittien välissä on sopivan mittainen tauko, jolloin voi rauhassa tankata, huoltaa, palautua, tsekata tuloksia, spekuloida, taktikoida, keskittyä tulevaan jne.

Matkat:
Marathon 42km
Puolikas 21km
+ lisäksi n. 10km siirtymiä yms.

Osallistumismaksu : 50 € ( Nuoret 39€ ) 3.8 saakka, sen jälkeen 59 € ( nuoret 39€)
Ilmoittautumisessa on korona-turva, eli osallistuminen maksetaan maksulinkillä juuri ennen tapahtumaa jos tilanne muuttuisi radikaalisti.
Sisältää: ajanotto, tulospalvelu, tankkauspisteet, suihkut, ruokailu kilpailun jälkeen.

 

Korona-tilanne:
Korona tilanne huomioidaan tapahtumassa. Osallistujien määrä rajoitetaan n. 150 ja lähtöä porrastettaisiin enemmän jotta kaikilla olisi turvallista kilpailukeskuksessa ja reitillä. Lisäksi ilmoittautumisessa otetaan korona-suositukset huomioon.

Reitti: monipuolinen ja paikoitellen vaativa reitti, joka haastaa fyysisesti ja myös teknisesti. Eli maastopyöräilyä eikä gravelia.

Huom! Tapahtumaan osallistuminen omalla vastuulla. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa tapaturmista. Jokainen osallistuja huolehtii omasta vakuutusturvasta.

Smartum & ePassi maksut onnistuu, Lisätiedot ilmoittautumisessa.

Ilmoittautumiset tästä. 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi