Fiskarsin Maisemamaalauspäivät 2-7.8.2021

OSTA TÄSTÄ
Tapahtuman päivämäärä
02.08.2021 - 07.08.2021
Aukioloajat
ma-la
Pääsymaksu
235€
Osoite
Vanha Paloasema, Gästerbyntie 2, 10470 Fiskari
Puhelinnumero
+358505533726
Sähköposti
Fiskarsin Maisemamaalauspäivät 2-7.8.2021
Fiskarsin maisemamaalauspäivät on esittävän maalaustaiteen tapahtuma, jossa maalataan ja vaihdetaan ajatuksia, ammattitaiteilijoiden opetuksen siivittämänä.
Tule mukaan oppimaan ja nauttimaan Fiskarsin luonnonkauniiseen ympäristöön. Tapahtuma on avoin niin taiteen harrastajille kuin ammattitaiteilijoille. Maalauspäivien aikana opettajat kiertävät opastamassa ja opettamassa ja antavat kritiikkiä päivän päätteeksi.
Viikko päättyy lauantaina 7.8. yleisölle avoimeen näyttelyyn (vanha paloasema), jossa esillä on katsanto viikon tuotannosta.
Osallistumismaksu: 235e
Osallistujille lähetetään tarkempaa informaatiota ja materiaalilista lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Osallistuja ostaa itse materiaalit kurssia varten. 
Kurssi toteutuu jos minimissään 6 henkilöä on ostanut kurssin. Maksimimäärä osallistujia kurssille on 12 henkilöä.
Opettajina toimii:

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi