FISKARSIN TAIKAKESÄ 2019

Kesän matkalaisille ja kulttuurinnälkäisille tarjotaan kiehtovaa koko perheen ihmeteltävää vain kiven heiton päässä pääkaupungista. Fiskarsin Taikakesän toiminta pyörähtää heinäkuussa käyntiin, jo kymmenettä kertaa.
Tapahtuman päivämäärä
01.07.2019 - 31.07.2019
Aukioloajat
Heinäkuun ajan, esitykset päivittäin, tasatunnein, kello 13-16
Pääsymaksu
6€
Osoite
Vanha Paloasema, Gästerbyntie 2, 10470 Fiskari
Puhelinnumero
+358 40  525  3884
Sähköposti

Kesän matkalaisille ja kulttuurinnälkäisille tarjotaan kiehtovaa koko perheen ihmeteltävää vain kiven heiton päässä pääkaupungista.

Fiskarsin Taikakesän toiminta pyörähtää heinäkuussa käyntiin, jo kymmenettä kertaa.

 

Taikaesitykset Fiskarsin VPK-asemalla 1.-31.7. 2019.

Esitykset päivittäin, tasatunnein, kello 13-16.

Kesto 15 min.

Liput 6 €.

 

Tatu Tyni esittää sooloteoksensa, Sleight of hand Klassikot. Esitys koostuu hänen yhdeksän vuoden aikana Fiskarsissa esittämän ohjelmiston parhaimmistosta. Esityksessä nähdään hänen omaa tuotantoa, mutta myös taikuutta yhdeltä taikahistorian merkittävimmältä taikurilta Tony Slydiniltä. Tatu Tyni on toiminut ammattitaikurina vuodesta 1991. Hän on esittänyt sleight of hand –taikuutta muun muassa Las Vegasissa, Hollywoodin Magic Castlessa ja Pohjois-Koreassa Kim Il Sungille.

 

Heikki Harhan esitys Täysi kymppi sisältää parhaita paloja aikaisemmilta yhdeksältä vuodelta Fiskarsin esityksistä. Taikojen esikuvina ovat usein vanhat taikuuden klassikot: kun jokin on tarpeeksi vanhaa, se on taas uutta.

 

Heikki ”Harha” Nevala julkaisi syksyllä 2015 Keravan taidemuseon ja Sirkuksen tiedotuskeskuksen kustantaman kirjan nimeltään Huvielämän kiertolaisia – markkinoiden esiintyjiä. Kotimainen sirkus- ja tivolitoiminta 1900-1950 sekä vuonna 2011 Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran julkaisemana kirjan Silmänkääntäjiä, konstiniekkoja ja loihtutaiteilijoita – taikurien vaiheita Suomessa 1800-luvulta 1960-luvulle.

 

Kirjojen pohjalta on rakennettu pienimuotoinen näyttely, joka on esillä ennen näytöksiä.

 

Kooste kesän 2010 ohjelmasta:

http://www.youtube.com/watch?v=NdI3TaxGSNg

 

Lisätiedot ja varaukset:

Tatu Tyni,

+358 40  525  3884

info@tt13.fi

www.fiskarsvillage.fi

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi