FISKARSIN TAIKAKESÄ 2021

Esitykset päivittäin, tasatunnein, kello 13.-16. Kesto 15 min. Liput 6 €.
Tapahtuman päivämäärä
01.07.2021 - 31.07.2021
Pääsymaksu
6€
Osoite
Vanha Paloasema, Gästerbyntie 2, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+ 358 40 143 1999
Sähköposti

Tatu Tyni esittää sooloteoksensa Nyt näet oikein, nyt et. Esitys koostuu kolmesta eri osasta. Hanging Coins on versio yhdysvaltalaisen David Rothin ja kanadalaisen Gary Kurtzin materiaaleista. Esityksen toisessa osassa perehdytään korttipelihuijauksiin ja esityksen päättää kolmas osio: Nyt näet oikein, nyt et. Tatu Tyni on toiminut ammattitaikurina vuodesta 1991. Hän on esittänyt Sleight of Hand -taikuutta muun muassa Las Vegasissa, Hollywoodin Magic Castlessa ja Pohjois-Koreassa Kim Il Sungille.

Heikki Harhan esitys Simsalabim! sisältää parhaita paloja aikaisemmilta kymmeneltä vuodelta Fiskarsin esityksistä. Muun muassa hollantilaisen Tommy Wonderin ja yhdysvaltalaisen Michael Ammarin taikatekniikoita.

Heikki ”Harha” Nevala julkaisi syksyllä 2015 Keravan taidekeskus Sinkan ja Sirkuksen tiedotuskeskuksen kustantaman kirjan Huvielämän kiertolaisia. Kotimainen sirkus- ja tivolitoiminta vuosina 19001960 sekä vuonna 2011 SKS:n julkaiseman kirjan Silmänkääntäjiä, konstiniekkoja ja loihtutaiteilijoita – taikurien vaiheita Suomessa 1800-luvulta 1960-luvulle.

Kirjojen pohjalta on rakennettu pienimuotoinen näyttely, joka on esillä ennen näytöksiä.

 

Lisätiedot ja varaukset:
Tatu Tyni
+ 358 40 143 1999
info@tt13.fi

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi