Get a life by Kerafreak

Get a life -näyttelyyn on ikuistettu Kerafreak , Eva Langin, värikästä ja kaunista keramiikkaa. Näyttely on toteutettu valokuvaaja Magnus Sharmanoffin kanssa. Mallina toimiva Nallekarhu Luffsen tuo mukaan myös ripauksen huumoria
Tapahtuman päivämäärä
01.07.2019 - 15.09.2019
Aukioloajat
Ma-ti suljettu, ke-la 12-17, su 12-15
Pääsymaksu
Vapaa pääsy
Osoite
Ruokapuoti Lumo, Fiskarsintie 362, 10470 Fiskars

Get a life -näyttelyyn on ikuistettu Kerafreak , Eva Langin, värikästä ja kaunista keramiikkaa. Näyttely on toteutettu valokuvaaja Magnus Sharmanoffin kanssa. Mallina toimiva Nallekarhu Luffsen tuo mukaan myös ripauksen huumoria.

Get a life kutsuu sinut pysähtymään hetkeksi ja nauttimaan harmoonisesta tunnelmasta tee kupposen tai jäätelön äärellä.

Lämpimästi tervetuloa Ruokapuoti Lumoon!

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi