Hammarbackenin joulunavaus

Kun lumi leijailee maahan ja ruukinraitilla kuuluu joulukuoron laulua ja kulkusten kilinää, on aika avata tunnelmallinen Hammarbackenin joulu. Tänä vuonna esitellään hevosiin liittyviä jouluperinteitä sekä kerrotaan miten hevosajuri perheineen ja herrasväki viettivät joulua.
Tapahtuman päivämäärä
01.12.2018
Aukioloajat
la klo 11-16
Pääsymaksu
0€
Osoite
Fiskars museum, Peltorivi 13, 10470 Fiskari

Kun lumi leijailee maahan ja ruukinraitilla kuuluu joulukuoron laulua ja kulkusten kilinää, on aika avata tunnelmallinen Hammarbackenin joulu. Tänä vuonna esitellään hevosiin liittyviä jouluperinteitä sekä kerrotaan miten hevosajuri perheineen ja herrasväki viettivät joulua. Tunnelmallisessa joulukahvilassamme pääsee maistelemaan perinteisiä joululeivonnaisia. Museokauppa on myös täynnä ihania joululahjoja isoille ja pienille.

Joulunäyttely esittelyt suomeksi klo  11.15, 12.15 ja 15.15 sekä ruotsiksi tai englanniksi klo 14.15. Ruukinväen johdolla pääsee myös leipomaan hevosaiheisia piparkakkuja puulämmitteisessä leivinuunissa, leikkaamaan lumihiutaleita ja valmistamaan joulukortteja hienopajalla, kirjoittamaan joulutervehdyksiä mustekynällä kansakoulussa sekä kuuntelemaan tonttuisia tarinoita tallissa.

Avajaispäivänä vapaa pääsy ja glögitarjoilu! Yhdessä Fiskars kyläseuran kanssa tarjoamme maksuttoman hop-on hop-off traktorikuljetuksen museon ja Käsityöläisten joulumarkkinoiden välillä koko päivän ajan.