Iltamelonta Fiskarsissa ti 13.8

Ruukkia ympäröi upea, erämainen luonto lukuisine järvineen. Varaa itsellesi ikimuistoinen luontoelämys ja lähde mukaan iltamelontaretkelle!
Tapahtuman päivämäärä
13.08.2019
Pääsymaksu
50€
Sähköposti

SE-Action järjestää melontaretkiä Fiskarsissa, joille kaiken ikäiset ovat tervetulleita! Koe Fiskars eri näkökulmasta, kajakista käsin.

Ti 13.8 Iltamelonta Degersjö -järvellä

Degersjön on Raaseporin isoin järvi ja se sijaitsee Fiskarsissa, kävelymatkan pääässä torilta. Kokoontuminen klo 18:00, Bakluran tanssilavan vieressä (kartta nro 35), josta retki alkaa. Kierrämme lähialueen kauniita lahtia tuulen suunta ja voimakkuus huomioiden. Retken päätteeksi melomme takaisin lähtöpaikkaan.

Retkipäivä: ti 13.8.2019 klo 18:00
Retken kesto: n. 2 h
Hinta: 50 €/hlö. Minimi 4 hlöä, maksimi 10 hlöä. Hintaan kuuluu kajakkivuokra, kelluntaliivi ja mela.

Huom! Ilmoittautumiset retkille viimeistään edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä puhelimitse (09) 256 4040 tai sähköpostitse info (at) seaction.com. Voit aina soittaa tai ottaa sähköpostitse SE Actioniin yhteyttä, ennen retkeä.

Kokeneet oppaat kertovat retken aluksi melontatekniikoista ja turvallisuusasioista sekä toimivat melojien tukena ja turvana retken aikana. Melonnan lomassa pidetään taukoja sopivissa paikoissa tarpeen mukaan. Hintaan sisältyvät tarvittavat melontavälineet kelluntaliiveineen. Melomme yksikkö- ja kaksikkokajakeilla. Melontaretkissämme on säävaraus.