Kädentaito-piknik, miniryijy-kurssi

Onko sinulla tekemisen nälkä? Jos vastasit kyllä, miniryijy-kurssi kauniissa miljöössä on juuri sinulle.
Osta tästä
Tapahtuman päivämäärä
22.05.2021 - 12.06.2021
Pääsymaksu
75 e/hlö
Linkkejä
Osoite
Villa Ruukinmäki, Linjapolku 1, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 400637070
Sähköposti

Miniryijy piknik tarjoaa maistiaisen ryijyn kutomisesta. Piknik on suunniteltu aikuisille. Yli 12-vuotiaat lapset voivat osallistua yhdessä oman aikuisen kanssa. Piknikin kesto on 2,5 – 3 tuntia. Piknikin aikana opit kutomaan kudontakehyksessä miniryijyn. Ryijy ei ehkä valmistu tuossa ajassa, mutta voit viimeistellä sen kotona tai vaikkapa kesämökillä. Piknikin hintaan kuuluu harjoittelua varten villalankaa ja loimilangat sekä SeriMerin kudontakeyhs, joka on valmistettu suomalaisesta vanerista Fiskarsin ruukissa.

Piknikille voi osallistua kerralla 2-6 henkilöä ja piknik järjestetään Villa Ruukinmäen pihapiirissä turvallisesti ulkosalla. Olemme koiraperhe, joten koira saattaa myös juoksennella piknikin aikana pihalla.

Hinta: 75 €/hlö

Järjestäjä: www.serimeri.fi

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi