Maalismarkkinat

Kevään kynnyksellä Fiskarsin Ruukki kutsuu Maalismarkkinoille hyvän ruuan ja tuotetarjousten pariin! Vuonna 2019 Maalismarkkinat keräävät yhteen noin 30 tuottajaa. Tuotteita on laaja valikoima aina paikallisista liha ja vihannes tuottajista erikoistuotteisiin. Myös käsitöitä on tällä kertaa Maalismarkkinoilla myynnissä.
Tapahtuman päivämäärä
30.03.2019 - 31.03.2019
Aukioloajat
la-su, klo 10-16
Pääsymaksu
0€
Osoite
Kuparipaja, Musta Sali, Kuparivasarantie 5, 10470 Fiskari
Puhelinnumero
+358 40 5176 804

Kevään kynnyksellä 30.-31.3 Fiskarsin Ruukki kutsuu lähiruuan ystävät Maalismarkkinoille!

Maalismarkkinat-ruokatapahtuma järjestetään jo seitsemännen kerran Fiskarsin Ruukissa. PohjanGurut ry ja Fiskars Village kutsuvat kolmisenkymmentä ruokatuottajaa ja ruokakäsityöläistä Kuparipajaan. Tarjolla on mm. lähituotettuja juustoja, luomuviljatuotteita, riistaa, rotu-nautaa, lammasta, vihanneksia, munia, hilloja, hunajaa ja muita herkkuja. Lähiruuan lisäksi paikalla on myös käsityöläisiä tuotteineen.  Tapahtuma on ilmainen kaikille vierailijoille. Tervetuloa!

Vapaa pääsy. Muista ottaa käteistä mukaan!

 

Lisätietoja: PohjanGurut Juha Järvinen, +358 40 5176 804, juhasakarias@gmail.com

Fiskars Village Info, Jouni Virtanen +358 44 0277 606, jouni.virtanen@fiskars.com 

www.facebook.com/MaanMaut/

 

 

Tervetuloa!

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi