MUUTOS, Katri Pailoksen akvarellinäyttely @Kupru galleria

Tapahtuman päivämäärä
01.04.2021 - 02.05.2021
Aukioloajat
ke-la klo 11-17
Pääsymaksu
0€
Osoite
Kupru Galleria, Kuparivasarantie 5 F, 10470 Fiskars
M U U T O S | K a t r i P a i l o s
Aika muuttuu. Elämä muuttuu. Laitapas jalkasi virtaavaan veteen. Niin kuin vesi jatkaa matkaansa sinut ohitettuaan, niin aikakin soljuu vääjäämättä eteenpäin. Aika on hämmentävä käsite. Aikaa voi nähdä muutoksen kautta. Onko aikaa, ellei ole muutosta?
Näyttely koostuu pääosin sarjallisista teoksista, joiden yhteys toisiinsa on muutos.
Muutos on usein sisällöllinen, mutta mahdollisesti joissakin tapauksissa myös maalaustekninen.
Muutos näyttely avautuu torstaina 1.4.2021 Kupru galleriassa ja on auki ke-la klo 11-17. Taiteilija on itse paikalla valvomassa näyttelyä – lämpimästi tervetuloa!
Suosittelemme kasvomaskien käyttöä vieraillessasi galleriassa ja muualla ruukissa sisätiloissa. Galleriasta löytyy kasvomaskeja, jos omasi unohtui, ja käsidesiä luonnollisesti. Yleisestä koronatilanteesta johtuen sisään mielellään max 6 henkilö kerrallaan, kahden metrin turvavälein. Kiitos!

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi