Pääsiäinen Fiskars Villagessa

Tule aistimaan kevättä ruukkimiljööseen! Tässä muutamia vinkkejä vierailuun pääsiäisen aikaan.
Tapahtuman päivämäärä
27.03.2021 - 05.04.2021

Ruukin kaunis kevät tarjoaa vierailijoille näkemistä ja tekemistä. Tarkistathan ystävällisesti palveluiden tarkemmat aikataulut sivuiltamme: www.fiskarsvillage.fi

 

Putiikit, pajat, museot ja workshopit

Pääsiäispuhallukset 27.3.-5.4. välisenä aikana. Mukava aktiviteetti yksin, ystävän kanssa tai oman perheen kera. Puhalla lasimestarin opissa oman väritoiveesi mukainen pääsiäismuna, pikku tipu tai pieni maljakko. Varaukset etukäteen: verkkokaupasta, sähköpostitse: info@biancoblu.fi tai puh. 045 139 0020

Pääsiäiskynttilöiden valaminen Desicon kynttilätehtaalla la 27.3. ja la 3.4. klo 10.00-11.15 välillä, max 6 osallistujaa. Mahdollisuus valaa kynttilämestarin opissa pääsiäisen kynttilät itselle tai lahjaksi. Samalla pääset tutustumaan tehtaanmyymälään ja sen toimintaan. Osta liput täältä.

Keramiikkamuseo KWUM on avoinna pääsiäisen aikaan ke-su klo 12-17. Esillä upeita keraamisia ja lasisia teoksia Camilla Mobergiltä, Howard Smithiltä, Tuula Auermaalta ja Erkka Auermaalta.

Kupru Gallerian näyttely: MUUTOS, Katri Pailoksen akvarelleja 1.4.-2.5. ke-la klo 11-17.

Maalaushetki Daniel Enckelin studiolla. Vietä rento maalaushetki perheesi parissa! Tule kokeilemaan maalaamista taidemaalari Daniel Enckellin tunnelmallisessa ateljeessa. Pääset aluksi matkalle taideteosten äärelle Danielin kertoessaan töistään ja työstään, jonka jälkeen kukin saa maalata oman pienen teoksen. Lapsille/alle 10v on värikynät käytössä. Kysy lisää ja varaa aika: fiskarsvillage@fiskars.com

Fiskarsin yli 30 putiikkia ja pajaa palvelevat vierailijoita myös pääsiäisen aikaan. Löydä upeita uniikkeja esineitä, taidetta, keväisiä vaatteita ja asusteita, paikallista olutta ja kahvia. Pajoissa näet kädentaitajat töiden parissa ja voit ostaa heidän tuotteitaan. Täältä näet putiikkien ja pajojen aukioloajat.

Fiskars Shopin pääsiäinen 2.-5.4.2021

Pääsiäisen aikaan Fiskars Shopissa tapahtuu outoja. Jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaan viekas pääsiäisnoita käy yön pimeinä tunteina piilottamassa pääsiäismunia ympäri myymälää. Noita on kirjoittanut jokaiseen pääsiäismunaan erikoistarjouksen, jonka saa hyödynnettyä etsimällä munan ja tuomalla sen kassalle ostosten kanssa.

Huom. Yksi pääsiäismunatarjous per asiakas!

Ulkoilma-aktiviteetit

Fiskars Village Heritage Walk – Lataa ilmainen arilyn sovellus ja hyppää AR maailmaan! Kierroksella tutustut ruukin kohteisiin henkiin heräävän historiallisen henkilön, Karin von Julinin seurassa. AR kohteet merkattu karttaan sinisella tähdellä.

  • Risslan metsäpolku, n. 4km, vie peltomaisemien, talousmetsän ja suojellun luonnon läpi Risslan vanhan vesivoimalaitoksen rakennelmien ja Risslan putouksen luo, jossa on laavu.
  • Puulajipolku, n. 2km, vie ruukin läpi ja Kivitalon taakse Lippukalliolle. Reitin varrella voit tutustua eri puulajeihin.
  • Risslan metsäpolun ja puulajipolun kartta löytyy täältä. 
  • Lähde ratsastamaan keväisiin maisemiin ja kuuntelemaan metsän hiljaisuutta hevosen selässä! Retket sopivat kaikentasoisille ratsastajille, sekä aikuisille että lapsille. Lisätiedot: Antskogin talli, Maija puh. 050 345 3477. Talli sijaisee n. 4,5 kilometrin päässä ruukista.

Käy ihailemassa Kuparipaja-rakennuksen lasikopin pääsiäis-somistusta to 1.4. alkaen. Kartalla nro 6. https://www.fiskarsvillage.fi/app/uploads/2020/06/fiskars-village-kartta-2020.pdf

 

 

 

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi