”ROOM of Tipu” näyttely @ KUPRU Galleria

ROOM of Tipu -näyttelyssä on keskiössä taiteilija Maija Toukolehdon neuloma SS21 “After beach”-muotikokoelma. 
Tapahtuman päivämäärä
23.06.2021 - 11.07.2021
Aukioloajat
Ma-ti sopimuksen mukaan ja ke-su 11-17
Osoite
KUPRU Gallery, Kuparivasarantie 5, 10470 Fiskars

Tervetuloa Tipun huoneeseen, jonka keskiössä on neulomani SS21 “After beach”-muotikokoelma. 

Pellavaisen muotikokoelman värimaailma saa inspiraationsa aidoista 50-luvun painopapereista. Kokoelma on luonteeltaan kevyt ja juhlavakin, ja se sopii aamuun ja iltaan.  Työstän näyttelyn aikana vanhoista painopapereista itse kehittämälläni paperointitekniikalla ja muin menetelmin kollaaseja. Lisäksi tilassa on esillä uudistamiani vanhoja kalusteita. Tipun huoneen tunnelma muuttuu sitä mukaan kun valmistuneet työt asetetaan esille galleriaan. Tipun huoneessa esillä olevat työt ovat uniikkeja, käsintehtyjä taideteoksia.

Tervetuloa!

Näyttelyssä noudatetaan voimassa olevia covid-19 rajoituksia ja ohjeita.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi