Ruskamelonta Fiskarsissa 7.9

Ruukkia ympäröi upea, erämainen luonto lukuisine järvineen. Varaa itsellesi ikimuistoinen luontoelämys ja lähde mukaan ruskamelontaretkelle!
Tapahtuman päivämäärä
07.09.2019
Pääsymaksu
50€
Sähköposti

SE-Action järjestää melontaretkiä Fiskarsissa, joille kaiken ikäiset ovat tervetulleita! Koe Fiskars eri näkökulmasta, kajakista käsin.

La 7.9 Ruskamelonta Degersjö -järvellä

Degersjön on Raaseporin isoin järvi ja se sijaitsee Fiskarsissa, kävelymatkan pääässä torilta. Kokoontuminen klo 14:00, Bakluran tanssilavan vieressä (kartta nro 35), josta retki alkaa. Kierrämme lähialueen kauniita lahtia tuulen suunta ja voimakkuus huomioiden. Retken päätteeksi melomme takaisin lähtöpaikkaan.

Retkipäivä: la 7.9.2019 klo 14:00
Retken kesto: n. 2 h
Hinta: 50 €/hlö. Minimi 4 hlöä, maksimi 10 hlöä. Hintaan kuuluu kajakkivuokra, kelluntaliivi ja mela.

Huom! Ilmoittautumiset retkille viimeistään edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä puhelimitse (09) 256 4040 tai sähköpostitse info (at) seaction.com. Voit aina soittaa tai ottaa sähköpostitse SE Actioniin yhteyttä, ennen retkeä.

Kokeneet oppaat kertovat retken aluksi melontatekniikoista ja turvallisuusasioista sekä toimivat melojien tukena ja turvana retken aikana. Melonnan lomassa pidetään taukoja sopivissa paikoissa tarpeen mukaan. Hintaan sisältyvät tarvittavat melontavälineet kelluntaliiveineen. Melomme yksikkö- ja kaksikkokajakeilla. Melontaretkissämme on säävaraus.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi